Saya Sedia Hadapi Keadaan Lebih Buruk - Fahrin - Hiburan | mStar

Saya Sedia Hadapi Keadaan Lebih Buruk - Fahrin

 Fahrin sudah bersedia untuk keadaan yang lebih buruk di mahkamah nanti.
Fahrin sudah bersedia untuk keadaan yang lebih buruk di mahkamah nanti.

TEMPOH seminggu yang diberikan kepada penyampai radio Suria FM, Linda Onn untuk memohon maaf atas kenyataannya di akhbar yang didakwa berunsur fitnah kepada pelakon dan pengacara Fahrin Ahmad telah pun tamat.

Linda sudah memberi maklum balas melalui peguamnya Datuk Hazman Ahmad untuk berhadapan dengan prosedur undang-undang bagi mempertahankan dirinya di mahkamah.

Ketika diminta mengulas tentang isu saman ini, Fahrin menyatakan kesediannya berhadapan dengan bekas kekasihnya itu di mahkamah.

"Saya tiada apa nak cakap, Linda pun telah beri maklum balas untuk fight perkara ini di mahkamah.

"Seperti yang saya katakan, kalau boleh nak perkara ini diselesaikan dengan baik, sebab itu saya bagi dia tempoh tujuh hari untuk mohon maaf, tapi dia enggan," ujar Fahrin yang diwakili peguam Tengku Naufal Tengku Mansur.

Ketika ditanya tentang kesediaannya untuk menghadapi kenyataan dan situasi lebih teruk yang dijangka akan dikemukakan di mahkamah, Fahrin berkata dia telah bersedia untuk itu.

"Dari dulu saya dah nampak implikasinya, sebab itu saya ambil prinsip berdiam diri. Saya ambil keputusan ini dengan berat hati tapi terpaksa buat juga.

"Dalam surat peguamnya juga ada mengaitkan nama orang lain. Saya tahu lepas ini akan jadi lebih worst dan saya sudah bersedia untuk melalui keadaan yang lebih teruk itu.

"Saya serahkan perkara ini kepada yang lebih arif dan harapkan yang terbaik. Tuhan akan tentukan segalanya," katanya mengakhiri perbualan.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

default image

Heliza Nafi Kahwin 'Datuk'

Artikel Lain