Kerja Amal Buat Hidup Lindsay Lebih Bererti

BINTANG bermasalah Lindsay Lohan bercadang untuk membuat amal di Guatemala setelah kembali dari kunjungannya ke India.

Aktres berusia 23 tahun dari filem Mean Girls ini berada di New Delhi, awal Disember 2009, untuk penggambaran filem dokumentari berkisar tentang perdagangan manusia, sebuah usahasama bersama stesen BBC.

Di halaman Twitter-nya, Lindsay Lohan menulis tentang kunjungannya ke India.

”Sejauh ini sudah 40 anak yang berhasil diselamatkan. Inilah hidup sesungguhnya. Melakukan semua ini membuat hidup lebih bererti,” tulis Lindsay.

Ibu Lindsay Lohan, Dina Lohan, pula berkata, kerja amal yang dilakukan Lindsay Lohan telah mengubah Lindsay yang panas baran ke seorang yang lebih rendah hati dan sensitif.

Disebabkan itu, setelah kembali dari India, Lindsay akan berkunjung ke Guatemala untuk kembali melakukan kerja amal bersama stesen television milik Oprah Winfrey.

”Lindsay akan kembali membuat kerja amal. Kami sedang membuat perancangan untuk membantu anak-anak di Guatemala yang akan difilemkan oleh jaringan TV milik Oprah,” ujar Dina.

Artikel Berikut

Klik

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain