Peminat Dimaki James Cameron Kerana Minta Autograf - Hiburan | mStar

Peminat Dimaki James Cameron Kerana Minta Autograf

James Cameron bukan sahaja bijak mengarah filem malah lebih 'bijak' mengatur bicara.
James Cameron bukan sahaja bijak mengarah filem malah lebih 'bijak' mengatur bicara.

PENGARAH filem Avatar, James Cameron bukan sahaja hebat di kerusi pengarah, malah dia juga 'hebat' mengungkap kata-kata yang biadap dan kasar kepada seorang peminat yang cuba untuk mendapatkan autografnya di Lapangan Terbang LAX, Los Angeles, baru-baru ini.

James enggan untuk menurunkan tanda tangannya apabila dihampiri oleh seorang peminat lelaki yang cuba mendapatkan autografnya di atas poster filem itu.

Melihatkan reaksi dingin James, peminat tersebut cuba menghampiri James sekali lagi. Malangnya, bukan autograf yang diberikan, sebaliknya maki hamun yang berbunyi, "Aku tidak mempunyai tanggungjawab untuk turunkan sebarang tanda tangan pada engkau... sila berambus dari sini."

Disebabkan terlalu geram dengan tindakan biadap James, peminat itu lantas menjawab, "Adakah aku kelihatan terlalu hina dan terhegeh-hegeh hanya kerana ingin mendapatkan autograf seorang pengarah yang aku kagumi? Aku sanggup menggunakan wang simpanan semata-mata untuk menonton filem ini dan beginikah cara kau melayan seorang peminat?"

Namun, James tetap tegar menghayun langkah dan berlalu pergi walaupun peminat tersebut terus menjerit dan memaki hamun ke arahnya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel