Madonna ingin jual gula-gula! - Hiburan | mStar

Madonna ingin jual gula-gula!

Madonna melawat bandar Petra di selatan Jordan pada 3 September 2009. Sebelum itu, Madonna telah mengakhiri dua persembahan 'Sticky and Sweet' di Tel Aviv. -Foto AFP
Madonna melawat bandar Petra di selatan Jordan pada 3 September 2009. Sebelum itu, Madonna telah mengakhiri dua persembahan 'Sticky and Sweet' di Tel Aviv. -Foto AFP

SEMASA kecil, diva pop Madonna bercita-cita bekerja di kedai gula-gula kerana dia teramat sangat suka makan gula-gula.

Menurut media, penyanyi tersohor berusia 51 tahun itu bagaimanapun mengamalkan diet seimbang dan menjalani latihan untuk menguruskan berat badan sekarang.

"Hajat saya memang ingin bekerja di kedai gula-gula. Ini kerana saya teramat sangat suka makan gula-gula. Saya tidak teringin makan gula-gula sekarang kerana semua gigi saya rosak," kata Madonna.

"Saya belajar di universiti selama setahun dan saya suka pergi ke sebuah kedai gula-gula di situ. Saya melihat gula-gula di situ dan fikir, "Alangkah baiknya saya bekerja di sini! Saya boleh dapatkan gula-gula pada bila-bila masa," tambahnya.

Cita-cita Madonna berubah apabila dia berpindah ke New York pada 1970-an. Dia ingin menjadi bintang handalan.

"Apabila saya berpindah ke Big Apple (New York), saya tahu saya ingin menjadi seorang penyanyi, penulis lagu dan penghibur," kata Madonna.

"Saya tidak kisah saya akan kelaparan dan tinggal di bilik dengan lima lelaki dan membasuh di sinkin. Itu yang saya akan buat (menjadi penyanyi). Saya pernah menjalani kehidupan yang teruk. Oleh itu, saya tidak kisah."

Artikel Sebelum

Beyonce realisasi impian gadis kanser

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel