Chris Brown mula lakukan kerja amal di Virginia - Hiburan | mStar

Chris Brown mula lakukan kerja amal di Virginia

Chris Brown telah mula menjalankan kerja amal seperti membersihkan rumput dan kotoran di kandang kuda polis di Virginia kelmarin. - foto AFP
Chris Brown telah mula menjalankan kerja amal seperti membersihkan rumput dan kotoran di kandang kuda polis di Virginia kelmarin. - foto AFP

HARI pertama kerja amal penyanyi Chris Brown ialah membersihkan rumput dan kotoran di kandang kuda polis di Virginia kelmarin.

Beliau diperintahkan untuk melakukan kerja amal selama 180 hari oleh Mahkamah selepas didapti bersalah mencederakan bekas teman wanitanya Rihanna.

Beberapa orang peminatnya dan krew TV berkumpul di kawasan berdekatan.

Chris tidak membuat apa-apa kenyataan kepada media sebaliknya dia melambai kepada peminatnya sambil mereka memerhatikannya 'bekerja'.

Polis tidak akan mendedahkan dimana Chris akan membuat kerja amal untuk mengelakan sebarang masalah keselamatan dan logistik.

Artikel Sebelum

Anang larang KD nyanyikan lagu ciptaannya

Artikel Berikut

David Teo bongkar rahsia artis dalam buku

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Pakar ekonomi saran Malaysia laksana pembaharuan struktur

HALA tuju perdagangan dan pelaburan global memainkan peranan penting dalam ekonomi terbuka seperti Malaysia.

default image

Tingkatkan kemahiran, produktiviti untuk lonjakkan status ekonomi Harimau Asia

DALAM usaha untuk melonjakkan status sebagai ekonomi Harimau Asia, Malaysia berusaha untuk mengukuhkan ekonomi dan status fiskal menjelang 2021.

default image

UMP terajui usaha perkasa TVET di negara ini

SELEPAS 17 tahun ditubuhkan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini merupakan salah satu universiti utama di negara ini yang menawarkan Program Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) di peringkat tinggi.

default image

CPA Australia platform berkualiti, pantas capai kelayakan perakaunan diiktiraf global

JIKA anda mempunyai kelayakan yang sewajarnya dalam industri perakaunan, perbankan dan kewangan, ia boleh memberikan prospek kerja dan kepelbagaian projek kepada anda.

default image

Merangsang Korporat Malaysia, PNB rangka strategi bersama pemimpin korporat kukuhkan ekonomi negara

SEJAJAR usaha Malaysia untuk menjadi kuasa ekonomi, adalah tepat pada masanya bagi sektor korporat negara meninjau ke arah langkah-langkah perubahan.

Artikel Lain

Bapa Wan Azizah meninggal dunia