Katherine Jackson: Michael terlalu muda untuk mati - Hiburan | mStar

Katherine Jackson: Michael terlalu muda untuk mati

Michael Jackson dan ibunya Katherine selepas perbicaraan kes mencabul kanak-kanak diperdengarkan di Santa Maria, California pada 25 Mei 2005. - foto REUTERS
Michael Jackson dan ibunya Katherine selepas perbicaraan kes mencabul kanak-kanak diperdengarkan di Santa Maria, California pada 25 Mei 2005. - foto REUTERS

IBU Michael Jackson berkata dia tidak percaya kematian anak lelakinya itu adalah secara semula jadi dan tiada punca lain.

Katherine Jackson, 79, menyuarakan perasaannya selepas dia diberi kebenaran sebagai penjaga tetap ke atas tiga orang cucunya.

"Apa yang saya tahu adalah anak lelaki saya telah mati, dan saya tidak rasa punca kematiannya adalah secara semula jadi atau sebagainya.

"Dia terlalu muda untuk mati kerana itu. Ada sesuatu yang berlaku. Saya tak tahu apa perkara sebenarnya dan saya tidak boleh beritahu," katanya dalam satu temubual telefon.

Katherine bercakap pada hari secara rasminya dia diberi hak penjagaan tetap ke atas tiga orang cucunya, Prince Michael, 12, Paris, 11 dan Blanket yang berumur tujuh tahun.

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Percutian travel tren janjikan servis 'awesome' dan 1,001 pengalaman menakjubkan!

TRAVEL serata dunia lebih pantas dengan menggunakan kapal terbang tetapi amat menyeronokan jika tren menjadi pilihan.

default image

Penggunaan air di Malaysia lebih tinggi daripada negara jiran? Jom kita jimat air!

ADAKAH penggunaan air kita setiap hari ke arah penjimatan atau pembaziran?

default image

WKB 2030: Gandingan kerajaan-swasta penting untuk manfaat rakyat

SEKTOR swasta perlu berganding bahu dengan kerajaan sebagai fasilitator untuk memperbaiki ketidakseimbangan pendapatan di negara ini.

default image

Ketahui 8 petunjuk bagi memantau manfaat WKB 2030 dikongsi rakyat

INDIKASI sosial sedang dibina bagi memastikan Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 (WKB 2030) memenuhi sasaran dan memberi manfaat kepada semua.

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

Artikel Lain