Sandra Bullock suka jadi ibu tiri - Hiburan | mStar

Sandra Bullock suka jadi ibu tiri

Sandra suka menjaga anak perempuan suaminya, Sunny apatah lagi bila menyedari dia mungkin tidak berpeluang mempunyai anak sendiri - foto AFP
Sandra suka menjaga anak perempuan suaminya, Sunny apatah lagi bila menyedari dia mungkin tidak berpeluang mempunyai anak sendiri - foto AFP

SANDRA Bullock suka menjaga anak perempuan suaminya, Sunny apatah lagi bila menyedari dia mungkin tidak berpeluang mempunyai anak sendiri.

Bintang Miss Congeniality ini merupakan ibu tiri kepada dua anak Jesse James yang merupakan hasil perkongsian hidup suaminya itu dengan bekas isteri.

Aktres berusia 44 tahun ini tidak langsung mengeluh tentang peranan yang dipikulnya itu.

"Saya mungkin tidak akan mendengar perkataan 'ibu' daripada anak sendiri. Tetapi, untuk menjadi seorang ibu bukan hanya tentang melahirkan anak...ia tentang kasih sayang. Mungkin senang untuk bercakap, tetapi sukar untuk lakukannya.

"Bila kita tidak ada gelaran 'ibu' itu, kita akan menggelabah dan kecewa. Tetapi inilah ujian terbaik untuk menjadi ibu. Saya hanya perlu mengingatkan diri saya supaya tidak peduli tentang apa yang akan saya terima. Saya lebih suka fikir apa yang saya boleh berikan," katanya.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

'Pendaki Bikini' ditemui mati kesejukan

Jutawan ditembak mati di luar rumah mewah

PFA lepaskan Muhammad Zafuan serta-merta

Maut terlebih makan durian