Ikon fesyen Hollywood Kimora Lee di 8TV - Hiburan | mStar

Ikon fesyen Hollywood Kimora Lee di 8TV

 Kimora Lee Simmons seorang fesyen dan ahli perniagaan yang berjaya di Hollywood.
Kimora Lee Simmons seorang fesyen dan ahli perniagaan yang berjaya di Hollywood.

DIA merupakan seorang model terkenal, seorang ikon fesyen, ‘mogul’ industri fesyen dan seorang ibu kepada dua anak perempuan yang comel. Ya, Kimora Lee Simmons sememangnya satu ikon fesyen dan ahli perniagaan yang berjaya di Hollywood.

Kimora dan kedua-dua anak perempuannya Ming dan Aoki Lee kini kembali menghiburkan penonton untuk musim ke-2! Kimora: Life in the fab Lane telah menemui semua penonton 8TV bermula 8 April lalu, jam 9.30 malam.

“Kimora Lee Simmons merupakan fesyen ikon yang sentiasa menjadi ikutan di Hollywood. Memulakan karier sebagai seorang model terkemuka sebelum mengetuai syarikat gergasi Baby Phat, KLS dan Fabulosity,” kata Lam Swee Kim, Pengurus Besar Penjenamaan, Pembangunan Perniagaan, Pemasaran dan Komunikasi 8TV.

“Kimora bukan sahaja komited dengan segala yang dilakukannya malah turut mempamerkan semangat sebagai seorang ketua yang disegani tidak dilupakan sebagai seorang ibu yang penyayang dan cukup dikagumi,” ujar Kim.

Kim menambah, “Saya pasti ramai ibu-ibu di luar sana yang bekerja dan terpaksa menjaga keluarga pada waktu yang sama. Siri ini pastinya dapat memberi sedikit tips dan pengajaran untuk semua ibu-ibu menangani masalah ini."

Kimora: Life in the Fab Lane (Musim ke-2) merangkumi 9 episod yang memaparkan kehidupan Kimora sebagai seorang wanita berkerjaya, selebriti dan juga ibu.

Jika di musim pertama program ini lebih banyak menyiarkan bagaimana Kimora membangunkan perniagaannya namun di musim ini ia lebih banyak memaparkan bagaimana Kimora menjayakan perniagannya untuk lebih dikenali.

Kimora menjalankan beberapa sesi fotografi, memulakan patung Barbie Kimora, melancarkan koleksi barang kemas, berpindah ke rumah baru dan turut memenangi anugerah Pereka Fesyen Terbaik!

Kimora juga bertambah sibuk dengan persiapan harijadi anaknya Ming Lee yang menyambut kelahirannya yang ke-8. Pada waktu yang sama Aoki mengalami sakit gigi dan enggan di bawa berjumpa doktor gigi untuk pemeriksaan.

Banyak yang berlaku dalam kehidupan Kimora untuk musim ini.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Ketuhar Panasonic Big Cubie memang power! Memasak kini lebih mudah, hidangan lebih sihat dan lazat

ANDA mahu memasak hidangan dalam waktu singkat? Panasonic Big Cubie boleh membantu.

default image

Tingkatkan kemahiran, produktiviti untuk lonjakkan status ekonomi Harimau Asia

DALAM usaha untuk melonjakkan status sebagai ekonomi Harimau Asia, Malaysia berusaha untuk mengukuhkan ekonomi dan status fiskal menjelang 2021.

default image

Percutian travel tren janjikan servis 'awesome' dan 1,001 pengalaman menakjubkan!

TRAVEL serata dunia lebih pantas dengan menggunakan kapal terbang tetapi amat menyeronokan jika tren menjadi pilihan.

default image

Air Selangor kini pemegang lesen tunggal perkhidmatan bekalan air… pengguna bakal terima bil baharu!

MENDAPATKAN bekalan air bersih yang berterusan sudah menjadi satu kemestian dalam kehidupan masyarakat hari ini.

default image

Pakar ekonomi saran Malaysia laksana pembaharuan struktur

HALA tuju perdagangan dan pelaburan global memainkan peranan penting dalam ekonomi terbuka seperti Malaysia.

Artikel Lain

Wenger dapat tugas baharu di Fifa