Ji Soo Pernah Bercinta Dengan Wanita Lebih Berusia - Bintang Global | mStar

Ji Soo Pernah Bercinta Dengan Wanita Lebih Berusia

Ji Soo pernah bercinta dengan wanita lebih berusia sebelum ini.

PELAKON yang terkenal menerusi drama bersiri Scarlet Heart, Ji Soo mendedahkan dia pernah bercinta dengan wanita lebih berusia daripadanya ketika ditemubual dalam sebuah program baru-baru ini.

Ji Soo, 23, berkata, hubungan berkenaan bagaimanapun berkahir dengan perpisahan kerana tiada keserasian disebabkan perbezaan usia mereka.

"Saya pernah mempunyai pengalaman bercinta dengan wanita lebih berusia tetapi hubungan itu lebih sesuai sebagai rakan kerana perbezaan usia membuatkan percintaan kami menjadi hambar dan tiada keserasian," katanya seperti dilaporkan Allkpop.

Ji Soo berkata demikian ketika mengulas pengalamannya berlakon disamping aktres Park Si Yeon yang lebih berusia daripadanya menerusi drama bersiri Fantastic.

Dalam pada itu, Ji Soo berkata, sekiranya dia ingin bercinta selepas ini dia berharap dapat bertemu dengan wanita seusia dengannya.

"Saya rasa jika kami mempunyai usia yang sama ia paling terbaik dan lebih mudah memahami diri masing-masing.

"Bagaimanapun kalau sudah jodoh saya dengan wanita lebih berusia saya tetap akan terima," katanya.

Ji Soo , Scarlet Heart

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

default image

Tiga tahun penuh derita, pernah diburu ah long... Dr Azizan kongsi cerita pahit sebelum tubuhkan RichWorks – “Kalau berjaya sahaja tapi tak bantu orang untuk berjaya, saya tak puas”

PAKAR Pemasaran No. 1 Asia dan Mentor Keusahawanan, Dr Azizan Osman berkongsi kisah suka dukanya sebelum berada di tahapnya sekarang, sewaktu program NUH2020.

default image

Bandar unik, gaya hidup masa kini... Inilah keistimewaan Putrajaya

PUTRAJAYA bakal menjadi bandar seimbang yang bukan sahaja menumpukan aspek pentadbiran kerajaan, bahkan sektor swasta.

Artikel Lain