$name - mStar

Video

SELEPAS terpalit dengan dakwaan terlibat dengan aktiviti pelacuran, penyanyi Baby Shima terus menjadi mangsa buli siber.

Spotlight

Tak kemana pun populariti, Farah Nabilah mahu bantu masyarakat

PELAKON Farah Nabilah mahu menggunakan popularitinya dengan memberi semula kepada masyarakat melalui cara membantu seperti pendidikan untuk kanak-kanak buta huruf.

Xpose

Pernah ditipu tidak halang Dale Teri, si penghidap Cerebral Palsy ini jual kasut secara live di FB

KEKURANGAN dirinya bukan alasan untuk tidak berdikari, malahan sokongan keluarga paling utama bagi membolehkan Dale Teri bangkit berhadapan dengan masyarakat di laman media sosial.Lebih Artikel

Rakan hadiah puisi untuk mangsa SUV terhumban ke laut

PETALING JAYA: Seorang rakan kepada Moey Yun Peng, pemandu kenderaan SUV yang terhumban ke laut selepas terlibat dalam kemalangan di Jambatan Pulau Pinang menghadiahkan puisi khas untuk mendiang.

Super KIP tekad raih keputusan terbaik musim 2019

KUALA LUMPUR: Pelumba Moto2 Malaysia, Khairul Idham Pawi berazam untuk mengubah sepenuh mentalitinya dalam usaha meraih keputusan terbaik apabila Kejuaraan MotoGP 2019 bermula Mac ini.

TPM tak luluskan teks ucapan pada pelancaran EM-IIG

PUTRAJAYA: Timbalan Perdana Menteri tidak pernah meluluskan teks ucapan yang dibaca pada pelancaran projek jalur lebar berkelajuan tinggi Gerbang Internet Antarabangsa Malaysia Yang Dipertingkat (EM-IIG), Selasa.

Wanita dipercayai manusia tertua meninggal dunia pada usia 128 tahun

SEORANG wanita yang mendakwa dirinya sebagai manusia tertua meninggal dunia di Gunung Caucasus.

Li Rui dilantik jurulatih terjun

KUALA LUMPUR: Li Rui dari China, menjadi individu terkini dilantik sebagai jurulatih terjun negara yang baharu bagi membimbing skuad elit kebangsaan meraih pencapaian cemerlang pada Sukan Olimpik Tokyo 2020.

Suspek curi seluar dalam maut kemalangan ketika cuba larikan diri

SEORANG suspek pencuri seluar dalam maut selepas motosikal yang ditunggangnya merempuh sebatang pokok di tepi jalan Chon Buri di Thailand semasa cuba melarikan diri selepas mencuri.

Penyerang baharu Cardiff City dikhuatiri hilang naik pesawat peribadi

PEMAIN baharu Cardiff City, Emiliano Sala dilaporkan berada dalam sebuah pesawat peribadi yang dilaporkan hilang dalam perjalanan dari Nantes menuju ke Cardiff, Wales.

SUV terhumban ke laut berjaya dinaikkan, mayat turut kelihatan

SEBUAH kereta SUV yang terhumban ke laut selepas terlibat dalam kemalangan di Jambatan Pulau Pinang akhirnya berjaya dinaikkan.

Giroud mungkin dilarang memandu selepas rekod 4 kesalahan jalan raya

PENYERANG Chelsea, Oliver Giroud besar kemungkinan berdepan tindakan larangan memandu selepas mengaku memecut melebihi had ditetapkan sebanyak empat kali dalam tempoh kurang setahun.

PFA lepaskan Muhammad Zafuan serta-merta

KUALA LUMPUR: Persatuan Bola Sepak Perlis (PFA) mengambil keputusan untuk melepaskan pemain skuad Bawah 19 tahun kebangsaan, Muhammad Zafuan Azeman setelah mencapai kata sepakat dengan pemain berkenaan.

Waktu Solat

23-Januari-2019 | 17 Jumadilawal, 1440