Pengarang | mStar

Pengarang

D.KANYAKUMARI

D.KANYAKUMARI

Lebih 3 Juta Rakyat Malaysia Belum Daftar Pemilih

KUALA LUMPUR: Lebih tiga juta rakyat Malaysia yang layak mengundi belum berdaftar dengan Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR).

Lima Penumpang Cedera, Pesawat AirAsia X Alami Gelora Udara

PETALING JAYA: Pesawat AirAsia X dari Taipei ke Kuala Lumpur mengalami gelora udara pada Khamis, mengakibatkan lima penumpang cedera.

Mayat Jong-nam Diawet, Kata Ahmad Zahid

KUALA LUMPUR: Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengesahkan mayat warga Korea Utara, Kim Jong-nam diawet untuk pemeliharaan lebih baik.

Kes Thanaseelan: Tiada Unsur Jenayah, Mungkin Cuai

SUNGAI BULOH: Hasil bedah siasat ke atas Thanaseelan Muniandy yang mati ketika dalam tahanan menunjukkan dia mungkin meninggal dunia akibat kecuaian pihak polis dan kakitangan perubatan.


"Sangat Sakit, Saya Disembur Cecair" Ungkapan Terakhir Jong-nam

PETALING JAYA: "Sangat sakit, sangat sakit, saya disembur cecair", itulah kata-kata terakhir Kim Jong-nam sejurus sebelum rebah selepas diracun dua wanita di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2).


 Datuk S. Ambiga

Dana Soros: Polis Siasat Ambiga

KUALA LUMPUR: Polis menyoal siasat Datuk Ambiga Sreenevasan selama kira-kira sejam di sini, Khamis berkaitan dengan Yayasan Masyarakat Terbuka (OSI) di mana ia sebahagian daripada Yayasan Masyarakat Terbuka (OSF) yang diasaskan jutawan George Soros.

Taktik Poster Lucah Menjelang Bersih 5

PETALING JAYA: Sekeping poster lucah mengenai 'parti buih bogel' kini tersebar di media sosial, dan didapati nombor telefon yang dipaparkan untuk dihubungi adalah milik pemimpin PKR dan Bersih 2.0.

Bersih 5 Diadakan 19 Nov

PETALING JAYA: Perhimpunan Bersih 5 dijangka diadakan pada Sabtu, 19 November depan.

Tony, Nazir Sokong Afdlin Boikot FFM

PETALING JAYA: Sudah tiba masanya rakyat Malaysia menerima kepelbagaian yang dimiliki negara ini, kata pengasas AirAsia, Tan Sri Tony Fernandes dalam menyatakan sokongan terhadap pelakon Afdlin Shauki yang memboikot Festival Filem Malaysia (FMM) 2016 .

DOJ: Kerajaan Tidak Perlu Campur Tangan - Azalina

KUALA LUMPUR: Kerajaan tidak perlu campur tangan dalam saman sivil antara Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat (DOJ) dan empat defendan yang dinamakan dalam laporan itu, kata Datuk Seri Azalina Othman Said.

IKLAN

IKLAN