Pengarang | mStar

Pengarang

C.A. ZULKIFLE

C.A. ZULKIFLE

Histeria Di Sekolah Kembali 'Menyerang'

KOTA BARU: Histeria besar-besaran di SMK Pengkalan Chepa 2 berlaku lagi selepas lebih 30 pelajar perempuan dan beberapa pelajar lelaki dikejutkan dengan fenomena 'badan dirasuk'.

default image

Penemuan Struktur Bawah Tanah Di Kelantan Terus Jadi Misteri, Spekulasi

Oleh SYED AZHAR dan CA ZULKIFLE TUMPAT Persekitaran dan struktur bawah tanah yang ditemui di sini terus menjadi misteri dengan spekulasi terdapat artifak atau logam berharga di sana terutama selepas kawasan itu diisytiharkan sebagai kawasan larangan oleh lelaki yang mendakwa ia adalah projek kerajaan negeri

default image

Lebih 3,000 Hadiri Himpunan Sokong Nik Aziz

KOTA BHARU Lebih 3000 penyokong PAS Parti Keadilan Rakyat PKR dan NGO dari kaum Melayu Cina dan India telah berhimpun di hadapan bangunan perhubungan PAS di Jalan Maju di sini bagi menyatakan sokongan terhadap kepimpinan Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat

Klik

default image

Perhebat CSR sempena Ramadan, BSN-mStar kongsi nikmat hargai wira tak didendang

SETIAP kali menjelang Ramadan dan Syawal, tentu sekali umat Islam akan sentiasa sibuk membuat persiapan untuk berbuka puasa, selain persediaan menyambut Aidilfitri bersama keluarga.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

APABILA ke Restoran Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara, kesabaran berpuasa sedikit tergugat melihat deretan juadah berbuka yang disediakan.