Isetan The Japan Store Kedua Dibuka Di KL - Niaga | mStar

Isetan The Japan Store Kedua Dibuka Di KL

KUALA LUMPUR: Isetan Mitsukoshi Holdings Ltd yang berpangkalan di Jepun memilih Malaysia untuk membuka Isetan The Japan Store keduanya selepas Paris, Perancis.

Pengurus Besar Bahagian Dagangan Luar Negara (Dasar) Isetan Mitsukoshi Hajime Nakagawa berkata syarikat itu yakin gedung tersebut akan mencatatkan prestasi baik di Malaysia memandangkan pertumbuhan ekonomi dan penduduk di negara ini.

"Selain penduduk tempatan, kami juga menyasarkan pelancong yang melawat negara ini," katanya kepada pemberita semasa pelancaran gedung itu di Pusat Membeli Belah Lot 10, Bukit Bintang, di sini, Khamis.

Isetan The Japan Store hasil gabungan antara Cool Japan Fund dan Isetan Mitsukoshi menawarkan pelbagai produk gaya hidup negara Matahari Terbit itu.

Nakagawa berkata, syarikat itu menyasarkan untuk membawa pelbagai barangan asli dari Jepun kepada pelanggan di sini berikutan sambutan terhadap budaya negara itu di rantau ini.

Premis enam aras di Pusat Membeli Belah Lot 10 menawarkan pelbagai produk berkualiti merangkumi lebih 200 jenama Jepun. - Bernama

Isetan , Nakagawa , Lot 10

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Lebih Artikel

Mak Nyah maut dibelasah sekumpulan lelaki

Coklat tumpah, panggil bomba!

Mas Ermieyati sertai Bersatu