SMS Palsu: MIC Lembah Pantai Buat Laporan Polis

KUALA LUMPUR: Ketua Bahagian MIC Lembah Pantai Wilayah Persekutuan Datuk R. Narayanan malam Khamis membuat laporan polis di Balai Polis Pantai di sini berhubung penyebaran khidmat pesanan ringkas (SMS) palsu yang mengatakan kira-kira 1,000 anggotanya akan meninggalkan parti itu.

Beliau berkata SMS yang dihantar kepada 40 anggota MIC itu jelas berniat jahat dan sengaja ditimbulkan bagi mewujudkan kekacauan menjelang hari penamaan calon pilihan raya umum ke-13, Sabtu ini.

"Sebaik sahaja saya menerima pesanan SMS dari seorang anggota MIC, saya terus menghubungi 42 cawangan MIC Lembah Pantai untuk memastikan perkara itu. "Mereka memberitahu ia khabar angin yang berniat jahat...malah bekas Presiden MIC Datuk Seri S.Samy Vellu sendiri menghubungi saya bertanyakan perkara berkenaan," katanya ketika ditemui di Balai Polis Pantai malam Khamis. -BERNAMA

Artikel Berikut

Klik

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Artikel Lain