AirAsia Tingkat Perkhidmatan Antara China & Indonesia - Semasa | mStar

AirAsia Tingkat Perkhidmatan Antara China & Indonesia

KUALA LUMPUR: Syarikat penerbangan tambang rendah, AirAsia, menawarkan lebih banyak penyambungan dan kemudahan antara China dan Indonesia melalui khidmat "Fly-Thru".

Diperkenalkan tahun lepas, Fly-Thru merupakan penyelesaian inovatif AirAsia bagi sambungan penerbangan, dengan menawarkan lebih kemudahan kepada penumpang, demikian menurut syarikat peenrbangan itu dalam satu kenyataan pada Isnin.

Perkhidmatan terus dari bandar Indonesia seperti Jakarta, Bandung, Medan dan Surabaya ke bandar-bandar di China seperti Guangzhou, Shenzhen, Macau dan Hong Kong melalui hab AirAsia di Kuala Lumpur, diperluaskan berikutan permintaan popular bagi perkhidmatan Fly-Thru itu, katanya.

Penumpang juga dapat menikmati perkhidmatan dari Chennai (India) ke Singapura dengan sambungan Fly-Thru juga melalui Kuala Lumpur, katanya.

Syarikat penerbangan itu menawarkan tambang termasuk semua bagi khidmat Fly-Thru dari serendah RM379, bagi tempahan mulai 9-29 April bagi tempoh perjalanan 1 Jun hingga 10 Ogos, 2012.

Sementara itu, selain daripada tambang promosi Fly-Thru, syarikat penerbangan itu juga menawarkan tambang termasuk semua dari serendah RM59 sehala ke destinasi di Indonesia seperti Bali, Jakarta, Medan, Semarang dan Surabaya.

Turut ditawarkan ialah pelbagai penerbangan domestik dan antarabangsa dengan tambang termasuk semua serendah RM49 sehala, ke destinasi seperti Pulau Pinang, Langkawi, Kota Kinabalu, Kuching, Singapura, Da Nang, Chiang Mai, Bangkok, Ho Chi Minh City, Kolkata, Chennai dan Kochi.

Tambang rendah ini boleh didapati mulai 9-15 April bagi tempoh perjalanan 1 Jun hingga 10 Ogos, 2012. - BERNAMA

Artikel Sebelum

ADUN Simpang Pulai Diarah Keluar Dewan

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Manchester United pecat Mourinho!