Muhyiddin Di Kelantan Untuk Lawatan Sehari - Semasa | mStar

Muhyiddin Di Kelantan Untuk Lawatan Sehari

KOTA BHARU: Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin memulakan lawatan sehari ke Kelantan pada Khamis, dengan mengadakan perjumpaan bersama Jawatankuasa Badan Perhubungan Umno Kelantan di pejabat Umno Negeri di sini.

Muhyiddin, yang diiringi Pengerusi Badan Perhubungan Umno Kelantan Datuk Seri Mustapa Mohamed, kemudiannya mengadakan perjumpaan dengan Barisan Nasional (BN) Kelantan di tempat yang sama.

Turut hadir Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Umno Kelantan, Senator Datuk Dr Awang Adek Hussin. Kesemua perjumpaan dibuat secara tertutup.

Terdahulu, Timbalan Perdana Menteri dan isteri Puan Seri Norainee Abdul Rahman, tiba di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra pada pukul 8 pagi.

Pada pukul 11.15 pagi ini, Muhyiddin yang juga Timbalan Presiden Umno mengadakan perjumpaan tertutup dengan Anggota Jawatankuasa Umno Bahagian Ketereh di Yayasan Kemiskinan Kelantan di Ketereh dekat sini.

Muhyiddin, yang juga Menteri Pelajaran, kemudiannya dijadual merasmikan Majlis Pemantapan Profesion Perguruan di tempat sama.

Pada sebelah petang, beliau dijadual menghadiri Majlis Pemimpin Bersama Rakyat di Sekolah Kebangsaan Manek Urai Baru di Kuala Krai dan kemudiannya berlepas pulang ke Kuala Lumpur. - BERNAMA

Artikel Sebelum

MB Kedah Jawab Balik Isu Kuin

Artikel Berikut

Najib Perlu Tangguh PRU - Tun M

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Manchester United pecat Mourinho!