Kelab Isteri Taat Cuba Cetuskan Kontroversi - Semasa | mStar

Kelab Isteri Taat Cuba Cetuskan Kontroversi

PETALING JAYA: Kelab Isteri Taat sekali lagi cuba mencetuskan kontroversi apabila pengasasnya mendakwa seorang lelaki boleh membuat hubungan seks dengan semua isterinya serentak.

Pengasas kelab berkenaan, Hatijah Aam yang juga penulis buku kontroversi, Seks Islam Perangi Yahudi Untuk Kembalikan Seks Islam Kepada Dunia' berkata apabila seorang lelaki mencapai tahap kerohanian yang tertinggi dia boleh menjelma dalam pelbagai bentuk dan boleh melakukan hubungan seks dengan isteri-isternya walaupun mereka berada di tempat yang berasingan.

“Kita tidak pernah mengatakan seorang suami boleh mengadakan hubungan intim dengan semua isterinya serentak dalam satu bilik yang sama. Ini tidak dibenarkan,

“Apa yang kita maksudkan adalah apabila seorang lelaki mencapai tahap kerohanian yang tinggi, dia dibenarkan serta mempunyai keupayaan untuk mengadakan hubungan seks dengan isteri-isterinya secara rohani,” katanya

"Ini adalah cara bagi seorang lelaki memuaskan nafsu mereka," katanya pada sidang media di Mekah, Arab Saudi yang disiarkan melalui laman sosial, Skype.

Kumpulan berkenaan sedang melancarkan buku kontroversi mengenai seks walaupun menerima protes daripada beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) wanita.

Hatijah berkata buku berkenaan akan dilancarkan diperingkat global termasuk Singapura, Indonesia, Australia, Mesir, Syria, Jordan, Britain dan Perancis.

Bagaimanapun kumpulan berkenaan tidak berminat untuk memasarkan buku tersebut di Malaysia.

Artikel Sebelum

Kedai Emas Rugi RM500,000 Dalam Rompakan

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Klik

default image

WKB 2030 fokus 9 kumpulan terpinggir, ketahui siapa mereka

PENGURUSAN polariti dalam WKB 2030 mengenal pasti sembilan kumpulan sasaran sebagai golongan terpinggir.

default image

WKB 2030: Gandingan kerajaan-swasta penting untuk manfaat rakyat

SEKTOR swasta perlu berganding bahu dengan kerajaan sebagai fasilitator untuk memperbaiki ketidakseimbangan pendapatan di negara ini.

default image

Jurang ekonomi penduduk bandar dan desa cabaran utama WKB 2030

JURANG ekonomi yang besar di antara kumpulan pendapatan, etnik serta kawasan luar bandar dan bandar antara cabaran besar yang dihadapi negara.

default image

Culas bayar cukai kena penalti 300 peratus, ketahui 10 fakta penting Program Khas Pengakuan Cukai Secara Sukarela

HANGAT diperkatakan mengenai isu melunaskan cukai dan masih ada yang culas untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai pembayar cukai. 

default image

15 prinsip tulang belakang untuk capai matlamat WKB2030

LIMA belas prinsip panduan digariskan berasaskan tiga aspek penting iaitu pembangunan untuk semua, menangani jurang kekayaan dan pendapatan serta negara bersatu, makmur dan bermaruah.

Artikel Lain