Keputusan STPM Keluar Isnin 21 Feb

PETALING JAYA: Keputusan peperiksaan Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) bagi tahun 2010 akan diumumkan Isnin ini (21 Feb).

Menurut kenyataan yang dikeluarkan Majlis Peperiksaan Malaysia, calon-calon boleh memperolehi keputusan mereka di sekolah masing-masing dari tengah hari pada hari berkenaan manakala calon-calon persendirian pula akan menerima keputusan mereka melalui pos.

Calon-calon juga boleh memeriksa keputusan mereka melalui khidmat SMS dengan menaip STPM (jarak) diikuti dengan no kad pengenalan dan hantar ke 36363 atau dengan menaip KEPUTUSAN STPM (jarak) diikuti dengan no kad pengenalan dan hantar ke 15888.

Mereka juga boleh memeriksa keputusan masing-masing dengan melayari http://www.mpm.edu.my bermula dari Isnin tengah hari.

Sejumlah 53,674 calon telah menduduki peperiksaan itu tahun lalu.

Artikel Sebelum

UMNO Sabah Mahu "Sultan Sulu" Dipecat

Artikel Berikut

Klik

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Artikel Lain