Pintu Gerbang Rebana Ubi 1Malaysia Dibina Di Jalan Syed Putra

KUALA LUMPUR: Pintu Gerbang Rebana Ubi bertemakan 1Malaysia akan dibina di Jalan Syed Putra, di sini. Pintu gerbang tersebut yang memaparkan iklan-iklan berkonsepkan 1Malaysia dan ciri-ciri perpaduan kaum, ditaja oleh sebuah syarikat tempatan Libroff Media Sdn Bhd dengan kos sebanyak RM1.5 juta.

Pengurus Besar Libroff, Faisal Mohd Salleh berkata, "Setiap tahun selama tiga bulan, kita akan memperuntukkan hanya mesej iklan 1Malaysia secara percuma kepada kerajaan di pintu gerbang tersebut".

Dalam taklimat kepada pemberita mengenai pembinaan pintu gerbang itu, beliau berkata, syarikatnya juga akan membina tiga lagi pintu gerbang serupa di Kuantan, Ipoh dan Melaka selewat-lewatnya hujung tahun ini.

Sementara itu, Ketua Pengarah syarikat itu, Datuk Maarof Rahman berkata penajaan gerbang itu adalah sebagai tanggungjawab sosial syarikatnya dalam membantu kerajaan. Turut hadir Pengerusi Libroff Datuk Seri Azman Ujang. - BERNAMA

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Semuanya di hujung jari anda... bawakan senyuman buat mereka yang kurang bernasib baik, itulah kempen Raya HLB

HONG Leong Bank dan Hong Leong Islamic Bank (HLB atau Bank) memperkenalkan kempen 'Jauh Di Mata, Dekat Di Hati' sebagai salah satu usaha membantu golongan kurang bernasib baik.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Artikel Lain