AirAsia Tawar Promosi Istimewa 'Just For Two' - Semasa | mStar

AirAsia Tawar Promosi Istimewa 'Just For Two'

KUALA LUMPUR: Syarikat penerbangan tambang murah AirAsia menawarkan tambang istimewa bagi dua tetamu sebagai sebahagian daripada kempen pemasaran inovatifnya menerusi ciri-ciri baharu yang diserapkan dalam sistem tempahan tiket baharu syarikat penerbangan itu.

Di bawah tawaran istimewa "Just for Two" itu, dua penumpang bagi penerbangan domestik boleh melakukan perjalanan bagi tambang sehingga serendah RM50 manakala dua penumpang bagi penerbangan antarabangsa boleh melakukan perjalanan bagi tambang sehingga serendah RM100, kedua-duanya bagi perjalanan sehala.

Penumpang boleh membuat tempahan dalam talian di laman web www.airasia.com atau mobile.airasia.com dari 19 Julai hingga 25 Julai, bagi perjalanan antara 2 Ogos dan 15 November, 2010, kata syarikat itu dalam satu kenyataan, hari ini.

AirAsia juga menawarkan Promosi Belian Awal bagi perjalanan tahun depan di mana tetamu boleh menempah tiket antara 19 Julai dan 25 Julai bagi perjalanan antara 14 Februari dan 8 Mei, 2011.

Ketua Komersil Serantau AirAsia, Kathleen Tan berkata, pelaburan dalam sistem tempahan tiket baharu itu akan membolehkan syarikat penerbangan tersebut kekal berada di hadapan.

"Kami telah menyatakan sebelum ini bahawa tetamu AirAsia akan mendapat faedah daripada sistem tempahan baharu kami dan menikmati lebih banyak penjimatan, jadi tawaran ini menunjukkan bahawa kami komited kepada apa yang kami janjikan kepada tetamu kami," kata Kathleen. - BERNAMA

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Airbus Serah Pesawat A380 Ke-10 Tahun Ini

Artikel Berkaitan

Klik

default image

Bandar unik, gaya hidup masa kini... Inilah keistimewaan Putrajaya

PUTRAJAYA bakal menjadi bandar seimbang yang bukan sahaja menumpukan aspek pentadbiran kerajaan, bahkan sektor swasta.

Artikel Lain

Model buta sebelah kerana tatu mata

Tommy Thomas letak jawatan Peguam Negara