Masuk pejabat Presiden pagi tadi Najib disambut 300 anggota Umno

KUALA LUMPUR: Presiden Umno Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini disambut kira-kira 300 anggota Umno pelbagai peringkat dan kakitangan ibu pejabat parti itu di Menara Dato' Onn, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini.

Beliau yang berpakaian baju Melayu berwarna merah jambu tiba pada pukul 9.45 pagi dan diiringi Timbalannya Tan Sri Muhyiddin Yassin, Ketua Wanita Senator Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil dan Ketua Pemuda Khairy Jamaluddin.

Sebelum memasuki pejabat presiden buat kali pertama selepas memegang jawatan presiden pada pemilihan Umno bulan lepas, Najib meluangkan masa selama 10 minit melawat Galeri Umno di tingkat empat bangunan itu.

Beliau kemudiannya menaiki lif menuju pejabatnya di Tingkat 39.

Najib juga akan mempengerusikan mesyuarat Majlis Tertinggi Umno buat kali pertama selepas memegang tampuk jawatan presiden, petang ini.

Turut hadir Setiausaha Agung Umno, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.

BERITA TERDAHULU

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak hari ini memasuki pejabat Presiden Umno buat kali pertama selepas dipilih sebagai Presiden parti, akhir bulan lalu.

Najib tiba pada pukul 9.45 pagi.

Najib dipilih sebagai Presiden Umno pada pemilihan parti 26 Mac lalu menggantikan Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi yang memutuskan tidak mempertahankan jawatan itu.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Artikel Lain