Bufet Ramadan Hotel GRV Tampil Konsep Tradisional Kontemporari - Jamu Selera | mStar

Bufet Ramadan Hotel GRV Tampil Konsep Tradisional Kontemporari

Pelbagai sajian enak dihidangkan Hotel Grand Riverview sepanjang Ramadan ini.
KOTA BAHARU: Hotel Grand Riverview (GRV) di sini yang tampil dengan wajah baharu selepas menjalani proses pengubahsuaian menawarkan bufet Ramadan dengan pelbagai hidangan menyelerakan.


Menetapkan RM68 untuk dewasa dan RM48 bagi kanak-kanak, hotel dengan konsep tradisional kontemporari membabitkan kos ubahsuai lebih RM5 juta ini memulakan promosi sepanjang bulan puasa bermula awal bulan ini.

                                                 

                           

Bagi yang berminat menikmati hidangan di GRV dengan hiasan dalaman terkini, boleh hubungi talian 09-7439988 untuk tempahan.

Hidangan tradisional dan menu mengikut citarasa rakyat negara ini disediakan bagi menarik perhatian ramai berkunjung di hotel berkenaan.

Pengurus Besarnya Vincent Chua berkata, pengubahsuaian yang melibatkan dua fasa itu mengetengahkan semua elemen tradisional Kelantan seperti songket, wau, gasing dan ukiran kayu untuk menghiasi setiap sudut lobi dan ruang bankuet.|

"Bagi fasa I ini, ia telah beroperasi pada 24 Jun lalu dengan pembukaan bilik yang sudah siap diubah suai di tingkat dua hingga empat selain beberapa dewan.

"Bagi fasa II yang dijangka mula beroperasi pada Disember ini melibatkan Bilik Gimnasium, ruang jualan, Bilik Business Centre, Chow Yuen Chinese Restaurant dan Lounge 'The View'," katanya.

Hotel GRV yang mempunyai 299 bilik penginapan ditutup sementara kira-kira enam bulan sejak Januari lepas bagi kerja pengubahsuaian. 

Artikel Sebelum

Bubur Abang @ Bubur Merah

Artikel Berikut

Menu Iftar Asia Barat Di Restoran Marhaba

Klik

default image

Carum Perkeso untuk dilindungi walau bekerja sendiri kerana malang tidak berbau!

MATLAMAT utama mengumpul duit dan trip perjalanan, tapi adakah pemandu pengangkutan awam menyedari ‘malang tidak berbau’ ketika bekerja?

default image

Culas bayar cukai kena penalti 300 peratus, ketahui 10 fakta penting Program Khas Pengakuan Cukai Secara Sukarela

HANGAT diperkatakan mengenai isu melunaskan cukai dan masih ada yang culas untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai pembayar cukai. 

default image

Ketahui 8 petunjuk bagi memantau manfaat WKB 2030 dikongsi rakyat

INDIKASI sosial sedang dibina bagi memastikan Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 (WKB 2030) memenuhi sasaran dan memberi manfaat kepada semua.

default image

Teknologi analitik data raya asas pelaksanaan inisiatif kerajaan masa depan – Saifuddin Nasution

PROGRAM Subsidi Petrol merupakan inisiatif kerajaan untuk meringankan beban isi rumah berpendapatan rendah melalui pengagihan semula subsidi petrol.

default image

15 prinsip tulang belakang untuk capai matlamat WKB2030

LIMA belas prinsip panduan digariskan berasaskan tiga aspek penting iaitu pembangunan untuk semua, menangani jurang kekayaan dan pendapatan serta negara bersatu, makmur dan bermaruah.

Artikel Lain