Berbuka Puasa Dengan Nasi Ambeng Di Hotel Grand Season - Jamu Selera | mStar

Berbuka Puasa Dengan Nasi Ambeng Di Hotel Grand Season

Nasi ambeng.
NASI ambeng, roti Rumali bersama dal dan beriani gam adalah antara hidangan istimewa yang boleh dinikmati di Seasons Cafe', Hotel Grand Season sepanjang Ramadan ini.

Dengan berkonsepkan “muhibah”, para pengunjung berpeluang menikmati lebih 130 hidangan setiap hari, termasuk masakan Melayu, India dan Jepun.

Turut disajikan ialah nasi kandar, rendang rusa, kambing golek, masala, tandoori, udang goreng mentega, Szechuan chargrilled tenderloin dan ketam goreng bersama pelbagai kuah.

Ramadan kali ini lebih istimewa kerana Ôkonsep geraiÕ diperkenalkan untuk memberi peluang kepada pengunjung melihat cara-cara penyediaan makanan seperti di Gerai Melayu, Gerai Cina, Gerai India dan Gerai Jepun.

Barisan chef Hotel Grand Season.

Bagi penggemar sushi, jangan ketinggalan untuk mencuba sushi rendang, sushi sate dan sushi serunding.

Selain itu, pengunjung juga berpeluang menikmati kurma goreng keju, pisang goreng keju dan pelbagai jenis kek sebagai hidangan pencuci mulut.

Hidangan Bufet Ramadan di hotel ini dibuka bermula dari 29 Jun hingga 27 Julai dan maklumat lanjut atau tempahan boleh dibuat dengan menghubungi talian 03-2697 8888 atau sambungan 8819/8801 atau fb@grandseasons.com.   

Ramadan , nasi ambeng , grand season hotel

Artikel Sebelum

Ayam Roll Prata

Artikel Lain