$name - mStar

Video

BARU beberapa hari melancarkan video muzik (MV) lagu Semakin di laman YouTube, sudah ada netizen mempertikaikan pemilihan pelakon Syafiq Kyle yang dikatakan terlalu muda dan tidak sepadan dengan Siti Sarah.

Lebih Artikel

Marcus-Kevin dalam kelas tersendiri, dinobat juara Malaysia Masters 2019

BEREGU lelaki nombor satu dunia, Marcus Fernaldi Gideon-Kevin Sanjaya Sukamuljo dari Indonesia berada dalam kelas tersendiri untuk menjuarai Malaysia Masters 2019 di Axiata Arena, Bukit Jalil Kuala Lumpur pada Ahad.

Operasi SAR kereta terhumban di Jambatan Pulau Pinang diteruskan

OPERASI mencari dan menyelamat (SAR) kereta yang jatuh ke laut selepas terlibat dalam kemalangan di jambatan Pulau Pinang diteruskan.

‘Sultan Malaysia’ dibebaskan, kertas siasatan masih belum lengkap

SEORANG lelaki yang mendakwa dirinya sebagai “Sultan Malaysia” atau ‘tuan punya' kerajaan Malaysia dibebaskan dengan jaminan polis setelah direman bermula  13 Jan lepas bagi membantu siasatan membabitkan kesalahan memperdaya dan tujuan menipu.

Lelaki seludup burung dalam beg disyaki untuk berjudi, ditahan di lapangan terbang

SEORANG lelaki ditahan di Lapangan Terbang Antarabangsa JFK New York pada hujung minggu lalu kerana cuba menyeludup masuk puluhan burung finch Amerika Selatan.

Kutipan kasar cukai langsung meningkat tanda keberkesanan kepimpinan kerajaan PH

KUTIPAN kasar cukai langsung Malaysia bagi tahun lalu meningkat 11.13 % berbanding tahun sebelumnya.

Rakyat Malaysia maut diserang dengan tukul di New York

DUA lelaki termasuk seorang rakyat Malaysia meninggal dunia manakala seorang lagi berada dalam keadaan kritikal susulan kejadian serangan di New York.

Video tular Peguam Negara, Ketua Hakim menari... Ini jawab timbalan menteri!

MAJLIS jamuan malam dan tari menari adalah sebahagian daripada tradisi fraterniti perundangan di negara ini walaupun ia kelihatan agak kebaratan, kata Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Mohamed Hanipa Maidin.

25 serangan jantung dalam sehari, bayi ajaib pulih selepas 17 kali dibedah

BERAT mata memandang, berat lagi bahu yang memikul bebanan.

Jepun lancar satelit hasilkan hujan meteor palsu

AGENSI angkasa lepas Jepun melancarkan roket yang membawa satelit sempena projek hujan meteor yang bakal menjadi kenyataan tidak lama lagi.

Suami ditahan tampar doktor enggan bagi cuti sakit kepada isterinya

SEORANG pemandu lori ditahan kerana menampar seorang doktor yang enggan memberikan cuti sakit kepada isterinya dalam kejadian di Jabatan Kecemasan Hospital Pulau Pinang, di sini awal pagi Ahad.

Waktu Solat

21-Januari-2019 | 15 Jumadilawal, 1440