Dera Anak Tiri Jilat Mangkuk Tandas - Dunia | mStar

Dera Anak Tiri Jilat Mangkuk Tandas

SARA Anne Woody, 25, dari Burkburnett di Texas didakwa atas beberapa kesalahan penderaan kanak-kanak selepas memaksa anak-anak tirinya menjilat najis dari mangkuk tandas sebagai denda.

Wanita itu juga dituduh memukul kemaluan anaknya dengan tali pinggang kerana kencing di atas katil dan memaksa mereka minum cuka epal untuk memuntahkan ‘makanan curi’.

Suspek didakwa hampir 30 tuduhan jenayah kerana mendera anak-anak tirinya, Times Record News melaporkan.

Suaminya, Jonathan Darrel Woody, ditahan tahun lepas dan didakwa dengan beberapa kesalahan membahayakan nyawa kanak-kanak kerana kerana gagal menghalang perbuatan isterinya itu.

Menurut lelaki berkenaan, kecederaan itu adalah kerana anak-anaknya bergaduh ketika sedang bermain.

Polis Burkburnett melaporkan, lelaki terbabit sedar tentang penderaan itu tetapi tidak pernah menghalang isterinya dan juga menyuruh anak-anaknya berbohong kepada polis.

Pertama kali Anne Woody ditahan adalah pada Mac 2016 apabila pihak berkuasa Burkburnett melaporkan salah seorang anaknya menerima rawatan kerana kecederaan bibir di hospital Wichita Falls.

Apabila disoal, kanak-kanak tersebut memberitahu pihak berkuasa bahawa ibu tirinya memukulnya enam kali dengan sudu besi hingga menyebabkan bibirnya bengkak dan lebam.

Pihak berkuasa juga mendapati terdapat lebam dan luka di muka kanak-kanak itu.

Mangsa juga mengadu bahawa Anne tidak memberinya makan, menguncinya di dalam almari sepanjang malam, memukul bahunya kerana mengambil makanan, memaksanya menjilat mangkuk tandas, serta menyuruhnya bersenam dan memukulnya dengan batang khemah jika dia berhenti. - Mirror.uk

Dera

Artikel Sebelum

Detik Terakhir Bas Sebelum Menjunam

Artikel Berikut

Hampir 300,000 Payung Hilang

Klik

default image

Pelan Pembangunan KL... inilah harapan warga kota

INFRASTRUKTUR dan pengurusan bandar yang lebih baik merupakan perkara teratas dalam senarai Pelan Struktur Kuala Lumpur 2040 (PSKL) yang ingini penduduk Kuala Lumpur.

default image

Penggunaan air di Malaysia lebih tinggi daripada negara jiran? Jom kita jimat air!

ADAKAH penggunaan air kita setiap hari ke arah penjimatan atau pembaziran?

default image

UMP terajui usaha perkasa TVET di negara ini

SELEPAS 17 tahun ditubuhkan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini merupakan salah satu universiti utama di negara ini yang menawarkan Program Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) di peringkat tinggi.

default image

Jom kongsi idea! Penduduk bandar diajak beri maklum balas draf Pelan Pembangunan KL

TRAJEKTORI perumahan dan komersial Kuala Lumpur diberikan perhatian dengan mendraf Pelan Pembangunan Kuala Lumpur 2040 (PPKL 2040).

default image

Cekap tangani isu sekolah daif, Kementerian Pendidikan sasar selesai tiga tahun lagi

KEMENTERIAN Pendidikan sedang bekerja keras dalam usaha membaiki dan membina semula sekolah yang dalam keadaan daif di seluruh negara.

Artikel Lain