Kiri, Kanan, Depan,Belakang Ais Krim - Dunia | mStar

Kiri, Kanan, Depan,Belakang Ais Krim

KIRI ais krim, kanan ais krim, atas dan bawah juga ais krim!Bayangkan berjalan berpaling, menunduk dan mendongak, yang anda hanya nampak ialah ais krim.

Itulah yang terjadi apabila anda melawat muzium ais krim pertama di dunia yang terletak di Los Angeles, Amerika Syarikat. Muzium yang menjadi satu- satunya muzium ais krim di dunia ini dilengkapi dengan pelbagai koleksi unik tentang ais krim yang dicipta lebih daripada 30 seniman kontemporari negara itu.

Muzium ais krim , Los Angeles

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

default image

Jom bantu bayar balik pinjaman PTPTN pekerja! Pelepasan cukai antara 7 kelebihan untuk dinikmati majikan

HUBUNGAN majikan dan pekerja ibarat irama dan lagu, kedua-duanya saling memerlukan antara satu sama lain demi kelangsungan operasi syarikat.

default image

Agenda bumiputera masih keutamaan WKB 2030

STATISTIK oleh Institut Masa Depan Malaysia (Masa), bumiputera berada di bahagian bawah apabila ia berkaitan dengan pemilikan kekayaan dan tahap pendapatan.

default image

WKB 2030: Gandingan kerajaan-swasta penting untuk manfaat rakyat

SEKTOR swasta perlu berganding bahu dengan kerajaan sebagai fasilitator untuk memperbaiki ketidakseimbangan pendapatan di negara ini.

default image

Jom kongsi idea! Penduduk bandar diajak beri maklum balas draf Pelan Pembangunan KL

TRAJEKTORI perumahan dan komersial Kuala Lumpur diberikan perhatian dengan mendraf Pelan Pembangunan Kuala Lumpur 2040 (PPKL 2040).

default image

Culas bayar cukai kena penalti 300 peratus, ketahui 10 fakta penting Program Khas Pengakuan Cukai Secara Sukarela

HANGAT diperkatakan mengenai isu melunaskan cukai dan masih ada yang culas untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai pembayar cukai. 

Artikel Lain