mStar | Sebuah portal hiburan dan gaya hidup bagi memenuhi impian generasi moden, urban dan versatil.
X Close

IKLAN

Video

IMPIAN Nurul Najihah Radzi untuk mendirikan rumah tangga bersama arwah tunangnya, Muhammad Adib Mohd Kassim tidak kesampaian selepas anggota bomba itu meninggal dunia pada Isnin malam.

suria fm

Travel

Lebih Artikel

Tak tahan telinga gatal, rupanya semut merayap cari 'makanan' dalam telinga

SEEKOR semut ditemui mencari 'makanan' di dalam telinga seorang lelaki.

Piya ke Perlis musim depan, tetap tuntut Kafa langsai gaji tertunggak

PETALING JAYA: Hampir tujuh bulan tidak beraksi, kini bekas kapten pasukan Kelantan, Mohd Badhri Radzi sedia turun padang.

Manchester United pecat Mourinho!

MANCHESTER United memecat pengurus Jose Mourinho.

Ejen Pogba dilapor bincang dengan Juventus

EJEN Paul Pogba dilapor mengadakan perbincangan bersama kelab gergasi Serie A, Juventus pada Isnin.

Jenazah Adib selamat dikebumikan

ALOR SETAR: Jenazah anggota bomba, Allahyarham Muhammad Adib Mohd Kassim, selamat dikebumikan di tanah perkuburan Masjid As-Saadah, Kampung Tebengau, Kuala Kedah, di sini kira-kira 1.45 tengah hari Selasa.

Insentif untuk Harimau Malaya dipertimbang

KUALA LUMPUR: Kementerian Belia dan Sukan sedang mempertimbang bentuk galakan atau insentif yang boleh diberi kepada pasukan bola sepak Harimau Malaya yang muncul naib juara kejohanan Piala AFF Suzuki 2018 Sabtu lepas.

Kematian Adib: Pemuda Umno gesa empat menteri didakwa

PETALING JAYA: Pemuda Umno menyeru agar Peguam Negara mendakwa menteri P. Waytha Moorthy, M. Kulasegaran, Gobind Singh Deo dan Dr Xavier Jayakumar, serta ahli majlis eksekutif Selangor V. Ganabatirau di atas kematian anggota bomba Muhammad Adib Mohd Kassim.

Isteri Adun Panti meninggal dunia

PETALING JAYA: Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Panti, Hahasrin Hashim kehilangan isteri tercinta yang menderita kanser tiroid dan kanser dermatofibrosarcoma tahap empat.

Kucing dipos sejauh 1,126km selepas tidak sengaja masuk dalam kotak lama

SEEKOR kucing secara tidak sengaja telah masuk ke dalam sebuah kotak lama dan dipos sejauh 1,126 kilometer (km) merentasi Kanada.

Jenazah Adib tiba di Kedah dengan helikopter bomba

ALOR SETAR: Jenazah Muhammad Adib Mohd Kassim tiba dengan helikopter di kampung halamannya di Kampung Tebengau di Kuala Kedah di sini.