mStar | Sebuah portal hiburan dan gaya hidup bagi memenuhi impian generasi moden, urban dan versatil.
X Close

Video

RANGKUMAN Top 5 Spotlight minggu ini menyaksikan kontroversi peserta Big Stage 2019 iaitu Santesh yang didakwa biadab menjadi topik hangat pilihan netizen.

suria fm

Travel

Artikel Lain

Pemilik tanah Kampung Baru ditawar purata pampasan RM6 juta!

KERAJAAN menawarkan pampasan secara purata sebanyak RM6 juta kepada pemilik tanah di Kamping Baru di Kuala Lumpur untuk mendapatkan tanah mereka bagi pembangunan semula, kata Khalid Abdul Samad.

Reda pemergian anak, ibu dedah keadaan Md Farid sebelum hembuskan nafas terakhir

JAM-jam terakhir Allahyarham Datuk Dr Md Farid Md Rafik sebelum beliau menghembuskan nafas yang terakhir pagi Sabtu, masih fokus dalam membantu masyarakat setempat.

Guardiola ramal pengganti pengurus Manchester City

PENOLONG pengurus Manchester City, Mikel Arteta disebut-sebut sebagai individu yang menduduki kerusi panas ketua jurulatih kelab itu suatu hari nanti.

Jerebu dijangka bertambah baik susulan peralihan monsun

FENOMENA jerebu yang melanda negara ini sejak dua minggu lepas, dijangka bertambah baik berikutan fasa peralihan monsun akan bermula pada 24 September sehingga awal November ini.

Tak mampu beli susu, ibu beri bayi 14 bulan minum kopi 3 botol sehari

SEORANG ibu memberikan minuman kopi sebanyak tiga botol sehari kepada bayi perempuannya yang berusia 14 bulan kerana tidak mampu memberikan susu.

Kanak-kanak disyaki terjun apartment gara-gara sering didera ibu bapa

DIDERA oleh ibu bapanya sejak beberapa tahun, akhirnya seoang kanak-kanak berusia lapan tahun menamatkan hidupnya sendiri.

Kakak Sala gelar pasangan sebar imej Sala sebagai 'jahat' - "Saya gagal padam imejnya di fikiran"

KAKAK kepada mendiang Emiliano Sala menggelar pengarah sebuah syarikat CCTV sebagai 'jahat' kerana menyebarkan gambar mayat adiknya di Instagram dan Facebook.

Timbalan menteri di JPM meninggal dunia

TIMBALAN Menteri di Jabatan Perdana Menteri (JPM) Datuk Dr Md Farid Md Rafik meninggal dunia kira- kira pukul 6 pagi Sabtu.

Culas bayar cukai kena penalti 300 peratus, ketahui 10 fakta penting Program Khas Pengakuan Cukai Secara Sukarela

HANGAT diperkatakan mengenai isu melunaskan cukai dan masih ada yang culas untuk melaksanakan tanggungjawab sebagai pembayar cukai. 

Pembangunan semula Kampung Baru bakal ramaikan bilangan jutawan Melayu!

DARI ikonik negara, Menara Berkembar Petronas (KLCC), kelihatan penempatan Kampung Baru terbentang luas berhampiran kawasan segi tiga emas Kuala Lumpur.