Sukan Ekstra | Sukan | mStar

PSM perlu bertanggungjawab - Bekas pemain

Rabu, 10 Oktober 2018 5:18 PM

KUALA LUMPUR: Bekas pemain kebangsaan, Rommi Suhendra Norsal menyifatkan Persatuan Sepak Takraw Malaysia (PSM) bersikap sambil lewa dalam menyelesaikan isu penggantungan dua jurulatih dan tiga pemain negara yang enggan meneruskan aksi pada Kejohanan Piala Raja Thai di Bangkok pada 2016.

Ridzuan, Latif cipta rekod baharu dunia pada Sukan Para Asia 2018

Rabu, 10 Oktober 2018 7:46 AM

JAKARTA: Dua atlet para negara, Mohamad Ridzuan Mohamad Puzi dan Abdul Latif Romly mempamerkan aksi cemerlang dengan mencipta rekod baharu dunia dalam acara masing-masing pada hari kedua acara olahraga Sukan Para Asia 2018 di Stadium Utama Gelora Bung Karno, di sini pada Selasa.


Islam mengatasi segalanya - Khabib

Isnin, 8 Oktober 2018 3:53 PM

SAN JOSE: Juara Lightweight dunia, Khabib Nurmagomedov hanya mampu tunggu dan lihat mengenai masa depannya di Ultimate Fighting Championship (UFC).

Ras Adiba galas cabaran Malaysia acara menembak

Jumaat, 5 Oktober 2018 3:43 PM

JAKARTA: Personaliti televisyen, Ras Adiba Radzi yang menggalas cabaran Malaysia pada Sukan Para Asia 2018 bagi acara menembak, optimis untuk melakukan yang terbaik dalam penyertaan julung kalinya itu.

Nicol David tewas suku akhir Terbuka Oracle Netsuite di California

Ahad, 30 September 2018 2:57 PM

KUALA LUMPUR: Ratu skuasy negara, Datuk Nicol David gagal dalam usaha untuk mengulangi kejayaan tahun lepas apabila kalah dalam perlawanan suku akhir Kejohanan Skuasy Terbuka Oracle Netsuite 2018 di California, Amerika Syarikat pada Sabtu (Ahad di Malaysia).

  • Mukasurat 2 daripada 88

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan