KHM Sedia Timbang Hantar Skuad Wanita Ke Eropah

Isnin, 23 Januari 2017 7:23 AM

KUALA LUMPUR: Konfederasi Hoki Malaysia (KHM) tidak menolak kemungkinan untuk menghantar pasukan hoki wanita kebangsaan menimba pengalaman bermain di Eropah sebagai persedian menghadapi saingan Separuh Akhir Liga Hoki Wanita Dunia (WHWL) yang bakal berlangsung pada Jun dan Julai ini.

KLHC Lebur Rekod Tanpa Kalah UniKL

Ahad, 22 Januari 2017 11:04 PM

KUALA LUMPUR: Rekod tanpa kalah pendahulu, Universiti Kuala Lumpur (UniKL) dalam saingan Divisyen Perdana Liga Hoki Malaysia (LHM) 2017 akhirnya lebur selepas kalah 0-2 kepada Kelab Hoki Kuala Lumpur (KLHC) pada Ahad.

WHWL: Malaysia Tewas kepada Ireland

Ahad, 22 Januari 2017 10:45 PM

KUALA LUMPUR: Malaysia Tigress sekali lagi gagal mengatasi pasukan favourite Eropah, Ireland, pada Pusingan Kedua Liga Hoki Dunia Wanita (WHWL) selepas tewas 0-3 pada final di sini malam Ahad.

Beregu Lelaki Tempah Tiket Ke Final

Sabtu, 21 Januari 2017 11:16 PM

SIBU: Beregu lelaki yang semakin menunjukkan keserasian mereka, Goh Sze Fei dan Nur Izzuddin Mohd Rumsani malam Sabtu berjaya melangkah ke peringkat akhir Masters Malaysia di Stadium Tertutup Sibu di sini.

UniKL Intai Lebar Rekod Kemenangan Berdepan KLHC

Sabtu, 21 Januari 2017 10:22 PM

KUALA LUMPUR: Universiti Kuala Lumpur (UniKL) mahu melebarkan rekod kemenangan mereka apabila berdepan Kelab Hoki Kuala Lumpur (KLHC) pada aksi Divisyen Perdana Liga Hoki Malaysia (LHM) di Stadium Hoki Kuala Lumpur pada Ahad.

LHD: Malaysia Gah Tempah Slot Ke Separuh Akhir

Khamis, 19 Januari 2017 11:22 PM

KUALA LUMPUR: Pasukan hoki wanita negara gah menempatkan diri ke separuh akhir Liga Hoki Dunia Pusingan Kedua apabila mengatasi Thailand di Stadium Hoki Tun Razak, Khamis malam.

LHD: Dharma Mahu Pemain Waspada Dengan Thailand

Rabu, 18 Januari 2017 5:47 PM

KUALA LUMPUR: Ketua jurulatih pasukan hoki wanita negara, Muhammad Dharma Raj Abdullah, mahu anak-anak buahnya lebih berwaspada ketika bertemu Thailand pada perlawanan suku akhir Liga Hoki Dunia (LHD) Pusingan Kedua yang akan berlangsung pada Khamis di Stadium Tun Razak.

Keputusan Liga Hoki Wanita Dunia Pusingan Kedua

Isnin, 16 Januari 2017 9:44 PM

DIKEMASKINI

KUALA LUMPUR: Berikut adalah keputusan perlawanan Kumpulan B Liga Hoki Wanita Dunia (WHWL) Pusingan Kedua di Stadium Hoki Tun Razak, di sini, Isnin malam

Stadium Putra Kini Dikenali Axiata Arena

Isnin, 16 Januari 2017 8:32 PM

KUALA LUMPUR: Stadium Putra di Bukit Jalil di sini kini dikenali sebagai Axiata Arena, selaras dengan usaha ke arah mewujudkan sebuah negara sukan.

Ratu Pecut Negara 'Diarah' Tambah Berat Badan

Ahad, 15 Januari 2017 7:18 PM

KUALA LUMPUR:  Ketika kebanyakan anak gadis mahu menurunkan berat badan, ratu pecut negara, Zaidatul Husniah Zulkifli pula 'diarah' menambahkan berat bagi membantu meningkatkan daya pecutannya.

  • Mukasurat 1 daripada 38

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan