Jun Hoong Fokus Bebas Kecederaan

Jumaat, 8 Disember 2017 4:08 PM

KUALA LUMPUR: Fokus utama ratu terjun negara, Cheong Jun Hoong bagi tahun depan ialah bebas daripada kecederaan, sekali gus mempamerkan aksi yang terbaik di temasya Sukan Komanwel dan Sukan Asia 2018.

Rusia Berdepan Larangan Olimpik 2018

Rabu, 6 Disember 2017 7:21 AM

JAWATANKUASA Olimpik Antarabangsa (IOC) mengumumkan bahawa pasukan Rusia berdepan larangan (ban) pada Sukan Olimpik (Musim Sejuk), namun atlet negara itu dibolehkan bersaing atas tiket neutral.

Pemilik Arsenal 'Belanja' Majlis Kahwin Anak Buah

Selasa, 5 Disember 2017 3:01 PM

PEMILIK Arsenal Alisher Usmanov berbelanja besar untuk majlis perkahwinan anak saudaranya yang berkahwin dengan bintang tenis, dengan mengadakan majlis perkahwinan mewah dihiasi candelier kristal dan berkonsepkan istana dongeng.

Marion Caunter Dilantik Penaung MGF

Selasa, 5 Disember 2017 11:41 AM

PETALING JAYA: Persekutuan Gimnastik Malaysia (MGF) pada Selasa mengumumkan pelantikan ikon fesyen, Marion Caunter yang juga isteri kepada Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Kumpulan Syarikat Naza, S.M. Nasarudin S.M. Nasimuddin sebagai penaungnya.

Pasukan Tenpin Boling Wanita Raih Emas

Isnin, 4 Disember 2017 1:44 PM

KUALA LUMPUR: Pasukan tenpin boling wanita negara mencipta sejarah apabila menamatkan kemarau 10 tahun untuk meraih pingat emas pada Kejohanan Dunia 2017 di Las Vegas.

Penampilan Istimewa Petinju Legenda

Sabtu, 2 Disember 2017 3:00 PM

JOHOR BAHRU: Petinju legenda Filipina, Manny Pacquiao bakal beraksi dalam acara terbesar, The Johor Redemption yang akan diadakan di Kuala Lumpur pada tahun depan.

Tempoh Hukuman Penjara Pistorius Dipanjangkan

Jumaat, 24 November 2017 6:06 PM

TEMPOH hukuman penjara yang dikenakan terhadap paralimpik Afrika Selatan, Oscar Pistorius kerana didakwa membunuh Reeva Steenkamp dipanjangkan daripada enam tahun kepada 13 tahun lima bulan.

Nak Main Bola Ke, Nak Main Basikal?

Jumaat, 24 November 2017 1:38 PM

BERMAIN bola atau menunggang basikal? Sekarang tidak perlu memilih kerana aktiviti kegemaran anda kini sudah digabung menjadi satu.

Peserta Malaysia Ungguli Educity Sundown

Ahad, 19 November 2017 8:15 PM

ISKANDAR PUTERI: Mohamad Izam Shah Zainal Abidin merangkul gelaran juara lelaki acara maraton 'Educity Sundown' yang berlangsung minggu lalu.

  • Mukasurat 1 daripada 66

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan