Terbuka China: Chong Wei Tewas Suku Akhir

Jumaat, 17 November 2017 9:14 PM

KUALA LUMPUR: Misi memburu kejuaraan pertama selepas lapan bulan tidak kesampaian buat jaguh perseorangan negara, Datuk Lee Chong Wei apabila tersingkir di suku akhir Terbuka China pada Jumaat.

Williams-Ohanian Kahwin

Jumaat, 17 November 2017 7:42 PM

BINTANG tenis wanita terkenal dunia, Serena Williams mengahwini tunangnya Alexis Ohanian dalam satu majlis mewah di Contemporary Arts Centre, New Orleans.

Chong Wei Langkah Kanan

Khamis, 16 November 2017 6:41 PM

KUALA LUMPUR: Jaguh badminton negara Datuk Lee Chong Wei menebus  maruah dengan mudah menyingkirkan Brice Leverdez dari Perancis dalam perlawanan pusingan kedua Kejohanan Terbuka China pada Khamis.

Terbuka China: Chong Wei Ke Pusingan Kedua

Rabu, 15 November 2017 2:48 PM

KUALA LUMPUR: Pemain perseorangan utama negara Datuk Lee Chong Wei  melepasi perlawanan pusingan pertama pada Kejohanan Badminton Terbuka China pada Rabu dalam masa hanya 26 minit.

Pemain Pelapis, Senior Berlatih Bersama Tahun Depan

Jumaat, 10 November 2017 3:58 PM

ALOR SETAR: Semua pemain pelapis dan remaja negara akan berlatih bersama pemain senior di Akademi Badminton Bukit Kiara, Kuala Lumpur, bermula Januari depan, kata Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria.


Chong Wei Bantu Mangsa Banjir

Selasa, 7 November 2017 8:29 PM

KUALA LUMPUR: Dalam kesibukannya menjalani latihan dan persediaan untuk menyertai kejohanan, jaguh badminton negara Datuk Lee Chong Wei sempat menguruskan bantuan untuk mangsa banjir di Pulau Pinang.

Rashid Sidek.

BAM Tiada Halangan Bawa Masuk Semula Rashid Sidek, Kim Hock

Sabtu, 28 Oktober 2017 8:54 PM

KOTA BHARU: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) tidak mempunyai halangan untuk mengguna semula khidmat dua lagenda badminton negara  Rashid Sidek dan Yap Kim Hock bagi menguatkan lagi badan induk badminton negara itu, namun tertakluk kepada persetujuan dan minat mereka selain wujud kekosongan jawatan jurulatih.

Chong Wei Kecundang Lagi

Rabu, 25 Oktober 2017 10:16 PM

PETALING JAYA: Jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei terus dihantui badi kekecewaan apabila tewas pada pusingan pertama Terbuka Perancis di Stade Pierre de Coubertin, Paris malam Rabu.

Terbuka Perancis: Kian Meng-Pei Jing Mara Ke Pusingan Kedua

Rabu, 25 Oktober 2017 2:26 PM

KUALA LUMPUR: Pasangan beregu campuran negara, Tan Kian Meng-Lai Pei Jing memulakan kempen Kejohanan Badminton Terbuka Perancis dengan langkah kanan selepas menewaskan pencabar mereka  dari Thailand pada pusingan pertama, awal pagi Rabu.

  • Mukasurat 2 daripada 211

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan