BAM Hantar Surat Bantahan Mutu Pengadilan Final Beregu Campuran Negara

Selasa, 14 Mac 2017 9:37 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) akan menghantar surat bantahan kepada Persekutuan Badminton Dunia (BWF) dan Persatuan Badminton England mengenai mutu pengadilan pada final beregu campuran Kejohanan Badminton Seluruh England, yang membabitkan pasangan negara, pada Ahad.

Jangan Beritahu Bila Masa Saya Berakhir - Chong Wei

Selasa, 14 Mac 2017 1:06 PM

PETALING JAYA: Pemain nombor satu dunia, Datuk Lee Chong Wei berkata, semangat beliau masih membara untuk terus mencatatkan kegemilangan selepas menjuarai Kejohanan Badminton Seluruh England buat kali keempat.

Chong Wei Buru Gelaran Ke-12 Terbuka Malaysia

Selasa, 14 Mac 2017 11:34 AM

SEPANG: Selepas menjuarai Kejohanan Seluruh England buat kali keempat di Birmingham pada Ahad, Datuk Lee Chong Wei kini mahu memberi fokus untuk merangkul gelaran ke-12 Terbuka Malaysia, bulan depan.

Lee Chong Wei Rangkul Kejuaraan Dalam Keadaan Cedera

Selasa, 14 Mac 2017 10:14 AM

JAGUH badminton negara, Datuk Lee Chong Wei mengakui beraksi dalam keadaan belum pulih sepenuhnya daripada kecederaan ketika memburu gelaran juara Seluruh England buat kali keempat pada Ahad.

All England: Beregu Campuran Tewas Di Pentas Akhir

Ahad, 12 Mac 2017 9:53 PM

KUALA LUMPUR: Pasangan beregu campuran negara, Chan Peng Soon dan Goh Liu Ying tewas kepada pasangan China pada perlawanan akhir Kejohanan Badminton All England di Barclaycard Arena, Birmingham pada Ahad.

Lin Dan Gagal Ke Final

Ahad, 12 Mac 2017 7:17 AM

PETALING JAYA: Juara bertahan Lin Dan disingkirkan rakan sengeara, Shi Yuqi yang akan beraksi menentang Datuk Lee Chong Wei pada final All England buat julung kalinya.

  • Mukasurat 2 daripada 195

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan