Chen Long Raih Wild Card Ke Kejohanan Dunia

Khamis, 4 Mei 2017 7:43 PM

KUALA LUMPUR: Mengambil kira status Chen Long sebagai penyandang gelaran Sukan Olimpik dan juara dunia, Persekutuan Badminton Dunia (BWF) telah memberikan jaguh China itu slot wild card untuk beraksi pada Kejohanan Dunia 2017 di Scotland dari 21 hingga 27 Ogos depan.

Kvitova Kembali Semula Ke Gelanggang

Rabu, 3 Mei 2017 9:47 AM

PETRA Kvitova kembali semula ke gelanggang selepas pulih daripada kecederaan serius akibat diserang menggunakan pisau di apartmennya di Republik Czech pada Disember lalu.

Norza Sah Presiden Baharu BAM

Sabtu, 29 April 2017 3:05 PM

PETALING JAYA: Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria kini secara rasminya menyandang jawatan Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) selepas dipilih sebulat suara oleh Ahli Majlis badan induk itu bagi penggal 2017/2021.

Chong Wei berseloroh dengan pesaingnya dari China, Lin Dan (kanan) sebelum Kejohanan Badminton Dunia 2013 bermula.

Chong Wei Jumpa Lin Dan Di Separuh Akhir

Jumaat, 28 April 2017 9:27 PM

KUALA LUMPUR: Jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei akan membuat perhitungan dengan musuh tradisinya, Lin Dan dari China di separuh akhir selepas masing-masing melepasi halangan suku akhir mereka di Kejohanan Asia di Wuhan, China pada Jumaat.

Iskandar Perlu Sedia Galas Cabaran Piala Sudirman

Jumaat, 28 April 2017 9:09 PM

KUALA LUMPUR: Setelah berehat panjang ekoran kecederaan, pemain perseorangan lelaki negara, Iskandar Zulkarnain Zainuddin perlu bersedia dari segi mental dan fizikal seandainya diturunkan beraksi pada Kejohanan Berpasukan Campuran Piala Sudirman di Gold Coast, Australia, Mei depan.

Empat Pemain Senior Digantung Tiga Kejohanan

Jumaat, 28 April 2017 9:02 PM

KUALA LUMPUR: Dua pemain perseorangan lelaki dan dua pemain beregu wanita berdepan penggantungan tiga kejohanan berikutan gagal ujian kecergasan fizikal kendalian Persatuan Badminton Malaysia (BAM).

  • Mukasurat 2 daripada 201

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan