Raket | Sukan | mStar

Chin Chai Pengerusi C&T ganti Norza

Khamis, 7 Jun 2018 5:41 PM

KUALA LUMPUR: Datuk Ng Chin Chai dilantik sebagai pengerusi Jawatankuasa Kejurulatih dan Latihan (C&T) Persatuan Badminton Malaysia (BAM) susulan keputusan Presiden BAM, Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria melepaskan jawatan tersebut dalam badan induk sukan itu.

Sukan Asia: BAM tak hantar atlet kategori B

Khamis, 7 Jun 2018 5:34 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) memutuskan pemain badminton dalam kategori A sahaja layak beraksi di Sukan Asia 2018 di Indonesia pada 18 Ogos hingga 2 September ini.

Sukan Asia Jakarta penting buat Chong Wei

Jumaat, 1 Jun 2018 3:01 PM

KUALA LUMPUR: Berbeza dengan sasaran  tahun sebelum ini, jaguh badminton negara Datuk Lee Chong Wei menyifatkan keutamaannya adalah persediaan ke Sukan Asia Jakarta, Indonesia berbanding Kejohanan Dunia di Nanjing, China.

Tiga pemain muda pikul tugas perseorangan negara

Jumaat, 25 Mei 2018 5:43 PM

BANGKOK: Ketua jurulatih perseorangan negara Datuk Misbun Sidek menjangkakan masa depan perseorangan Malaysia akan dipikul pemain muda seperti Lee Zii Jia, Leong Jun Hao dan Tan Jia Wei.

Badminton negara perlu barisan pemain baharu - Norza

Jumaat, 25 Mei 2018 1:31 PM

BANGKOK: Badminton negara perlu menamatkan pergantungannya kepada pemain-pemain lama dan mula mengetengahkan barisan pemain-baharu serta muda bagi masa depan yang lebih cemerlang bagi sukan itu.

Malaysia terus kempunan

Jumaat, 25 Mei 2018 7:04 AM

BANGKOK: Hasrat Malaysia untuk mencapai sasaran peringkat separuh akhir Piala Thomas tidak kesampaian apabila tersingkir di suku akhir selepas tewas 1-3 kepada musuh tradisi, Indonesia, di Impact Arena di sini, malam tadi.

Malaysia bertemu Indonesia suku akhir Piala Thomas

Khamis, 24 Mei 2018 7:57 AM

BANGKOK: Skuad Piala Thomas negara yang muncul sebagai naib juara Kumpulan D akan bertemu dengan musuh tradisi, Indonesia dalam saingan suku akhir di Impact Arena, Khamis.

Piala Uber: Skuad negara gagal ke suku akhir

Selasa, 22 Mei 2018 5:33 PM

BANGKOK: Skuad badminton negara gagal meloloskan diri ke peringkat suku akhir Piala Uber selepas tewas mudah 1-4 kepada juara bertahan China di Impact Arena di sini hari ini.

Skuad Uber negara tewas kepada Indonesia

Isnin, 21 Mei 2018 9:19 PM

BANGKOK: Skuad negara memulakan kempen Piala Uber dengan langkah kiri apabila tewas kepada Indonesia 2-3 pada saingan peringkat kumpulan di Impact Arena di sini, hari ini.

Malaysia benam Rusia 5-0

Isnin, 21 Mei 2018 2:41 PM

BANGKOK: Malaysia memulakan kempen Piala Thomas dengan langkah kanan apabila membenam Rusia 5-0 dalam saingan peringkat Kumpulan D di Impact Arena, di sini hari ini.

  • Mukasurat 2 daripada 218

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan