Raket | Sukan | mStar

Peng Soon-Liu Ying tumpas

Ahad, 13 Mei 2018 7:54 PM

KUALA LUMPUR: Beregu campuran negara, Chan Peng Soon-Goh Liu Ying gagal meraih gelaran kedua tahun ini selepas tewas kepada wakil Korea Selatan pada final Kejohanan Badminton Terbuka Australia di Sydney, Australia, hari ini.

Tiada rancangan bantu Zulfadli, Chun Seang

Jumaat, 4 Mei 2018 3:41 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) akan mengambil pendekatan tunggu dan lihat sama ada untuk membantu dua pemain profesional negara yang dikenakan hukuman gantung dan denda oleh Persekutuan Badminton Dunia (BWF) kerana mengatur perlawanan.

Peng Soon-Liu Ying mara suku akhir Terbuka New Zealand

Khamis, 3 Mei 2018 8:39 PM

KUALA LUMPUR: Pasangan beregu campuran negara, Chan Peng Soon-Goh Liu Ying meneruskan aksi cemerlang mereka ke suku akhir Kejohanan Badminton Terbuka New Zealand di Auckland, New Zealand, Khamis.

Zulfadli sedia 'buka mulut'

Rabu, 2 Mei 2018 6:37 PM

PETALING JAYA: Bekas juara remaja dunia Zulfadli Zulkifli terkejut dengan penggantungan 20 tahun daripada Persekutuan Badminton Dunia (BWF) selepas di dapati bersalah mengatur perlawanan.

Chun Seang, Zulfadli digantung 15, 20 tahun

Rabu, 2 Mei 2018 10:42 AM

PETALING JAYA: Pemain badminton negara, Tan Chun Seang dan Zulfadli Zulkiffli masing-masing digantung daripad menyertai sebarang kejohanan selama 15 dan 20 tahun atas kesalahan mengatur perlawanan.

Harapan Chong Wei rangkul juara BAC tidak kesampaian

Sabtu, 28 April 2018 9:32 PM

KUALA LUMPUR: Hasrat jaguh perseorangan negara, Datuk Lee Chong Wei untuk merangkul kejuaraan ketiga pada Kejohanan Badminton Asia (BAC) 2018 di Wuhan, China, tidak kesampaian apabila tumpas kepada  pemain Jepun, Kento Momota di separuh akhir pada Sabtu.

Dua pemain diberi amaran luah perasaan di laman sosial

Sabtu, 28 April 2018 6:52 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) memberi surat amaran kepada dua pemain beregu negara selepas didapati melakukan kesalahan yang boleh mencalar imej sukan badminton negara.

Chong Wei hampiri gelaran ketiga Asia

Jumaat, 27 April 2018 9:42 PM

KUALA LUMPUR: Jaguh perseorangan negara, Datuk Lee Chong Wei semakin hampir dalam misi memburu gelaran ketiga Kejohanan Badminton Asia (BAC) selepas dengan mudah melangkah ke separuh akhir di Wuhan, China, Jumaat.

Nicol kalah mengejut kepada pemain India

Isnin, 23 April 2018 1:59 PM

KUALA LUMPUR: Ratu skuasy negara, Datuk Nicol David gagal melangkah ke suku akhir Kejohanan Skuasy Antarabangsa El Gouna 2018 yang berlangsung di Mesir, awal pagi ini, setelah tewas kepada pemain India, Joshna Chinappa.


  • Mukasurat 2 daripada 217

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan