Norza Tekad Kembalikan Kegemilangan Badminton Negara

Jumaat, 21 April 2017 12:42 PM

PUTRAJAYA: Timbalan Presiden BAM Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria yang hampir pasti dipilih sebagai presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) yang baharu, bertekad untuk mengembalikan semula kegemilangan sukan badminton negara di pentas antarabangsa.

Norza Presiden Baharu BAM

Khamis, 20 April 2017 9:21 PM

PUTRAJAYA: Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria hampir pasti dilantik sebagai presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) yang baharu selepas ahli Majlis BAM sebulat suara menyokong supaya beliau tidak dicabar pada mesyuarat agung tahunan badan induk itu 29 April ini.

Serena William Disahkan Hamil

Khamis, 20 April 2017 7:43 AM

BINTANG tenis, Serena William disahkan hamil dan dijangka melahirkan bayi pertamanya pada musim luruh, menurut jurucakapnya, Rabu.

Hentikan Spekulasi, Beri Kesempatan Kami Bincang - Norza

Rabu, 19 April 2017 9:56 PM

KUALA LUMPUR: Timbalan Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Datuk Seri Mohamad Norza Zakaria meminta semua pihak berhenti membuat spekulasi dan memberi peluang kepadanya dan pemangku presiden, Tan Sri Mohamed Al Amin Majid berbincang untuk menyelesaikan kemelut pemilihan pemimpin badan induk sukan itu.

Nicol Layak Ke Final Siri Dunia PSA Dubai

Rabu, 19 April 2017 11:15 AM

KUALA LUMPUR: Ratu Skuasy Malaysia, Datuk Nicol David layak ke final kejuaran skuasy Siri Dunia PSA Dubai 2016/17 yang akan berlangsung di Opera Dubai, Emiriah Arab Bersatu, Jun ini selepas muncul sebagai lapan pemain teratas dalam kedudukan Road to Dubai.

Elyas Omar Bidas 'Gentlemen's Agreement' BAM

Selasa, 18 April 2017 5:40 PM

KUALA LUMPUR: Kewujudan 'Gentlemen's Agreement' untuk memilih presiden baharu Persatuan Badminton Malaysia (BAM) pada 29 April ini menerima kecaman hebat daripada bekas presiden Tan Sri Elyas Omar yang menyifatkan perjanjian itu sebagai ''pengecut dan tidak demokratik''.

Presiden BAM: Pilihan Lawan Pengalaman

Selasa, 18 April 2017 10:22 AM

"NORZA mungkin calon favourite (pilihan), tetapi lebih baik angkat yang berpengalaman," demikian reaksi bekas pemain badminton kebangsaan, Roslin Hashim apabila mengulas mengenai calon pilihan untuk menyandang jawatan Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM).

Nicol Pilih Rodriguez Jadi Pasangan Tari

Ahad, 16 April 2017 6:53 PM

PETALING JAYA: Meskipun gagal memenangi Kejohanan Skuasy Wanita Dunia 2017, Datuk Nicol David tidak kelihatan patah semangat, sebaliknya mencipta kejutan apabila meluangkan masa dengan aktiviti tarian untuk "Nicol Dance Challenge".

Kiang Meng-Pei Jing Mara Separuh Akhir Terbuka Singapura

Jumaat, 14 April 2017 10:36 PM

SINGAPURA: Beregu campuran nombor dua negara, Tan Kian Meng-Lai Pei Jing bangkit daripada kekalahan set pertama untuk mara ke separuh akhir kejohanan badminton Terbuka Singapura, di sini, Jumaat.

  • Mukasurat 1 daripada 199

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan