Projek Khas Ditubuh Bantu Chong Wei Raih Gelaran Dunia

Selasa, 21 Februari 2017 7:19 PM

KUALA LUMPUR: Persatuan Badminton Malaysia (BAM) menubuhkan satu projek khas bagi membantu jaguh negara, Datuk Lee Chong Wei menjuarai Kejohanan Dunia di Glasgow, Scotland, Ogos ini.

Perjanjian Awal Jadikan Norza Presiden Baharu BAM?

Khamis, 16 Februari 2017 9:15 PM

KUALA LUMPUR: Ketika perebutan jawatan Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) menjadi tumpuan, peralihan pucuk pimpinan di Persatuan Badminton Malaysia (BAM) juga tidak kurang menariknya.

Krisis Sukar Dipulihkan - Chong Wei

Khamis, 16 Februari 2017 3:18 PM

PETALING JAYA: 'Perang dingin' antara Datuk Wira Lee Chong Wei dan Pengarah Kejurulatihan Persatuan Badminton Malaysia (BAM), Morten Frost tidak menunjukkan sebarang petanda akan reda apabila jaguh badminton negara itu mengakui krisis yang tercetus sukar dipulihkan.

Chong Wei Pilihan Utama Kejohanan All England

Selasa, 14 Februari 2017 11:10 PM

KUALA LUMPUR: Jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei diletakkan selaku pilihan utama pada Kejohanan All England yang akan berlangsung di Barclaycard Arena, Birmingham, England dari 7 hingga 12 Mac ini.

Chong Wei, Frost Profesional Tangan Konflik - BAM

Isnin, 13 Februari 2017 5:42 PM

KUALA LUMPUR: Pemangku Presiden Persatuan Badminton Malaysia (BAM) Tan Sri Al Amin Abdul Majid percaya Datuk Lee Chong Wei dan  Morten Frost Hansen bersikap profesional dalam menangani perselisihan mereka.

  • Mukasurat 1 daripada 190

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan