Prestasi Tak Konsisten Menakutkan - Norza

Sabtu, 9 Disember 2017 6:32 PM

KUALA LUMPUR: Pencapaian dan prestasi tidak konsisten pemain badminton negara agak 'menakutkan' berbanding peningkatan ditunjukkan pemain dari negara bukan kuasa badminton dunia.

Stepanek Pilihan Djokovic

Jumaat, 1 Disember 2017 3:51 PM

BEKAS pemain tenis No.1 dunia, Novak Djokovic mengesahkan Radek Stepanek telah menyertai pasukan jurulatihnya.

Dubai: Chong Wei, Kian Meng-Pei Jing Layak Secara Merit

Jumaat, 1 Disember 2017 10:36 AM

KUALA LUMPUR: Jaguh perseorangan lelaki negara, Datuk Lee Chong Wei dan beregu campuran negara, Tan Kian Meng/Lai Pei Jing layak ke saingan Siri Super Akhir 2017 selepas menghuni kelompok lapan terbaik dalam ranking Super Siri musim ini.

Hanya Dua Perseorangan Yang Layak!

Rabu, 29 November 2017 9:23 AM

KUALA LUMPUR: Hanya dua pemain perseorangan lelaki negara, Soong Joo Ven dan Chong Wei Feng mara ke pusingan kedua kejohanan badminton Korea Masters yang berlangsung di Yeomju Gymnasium, Selasa.

Chong Wei Juara Terbuka Hong Kong

Ahad, 26 November 2017 8:42 PM

KUALA LUMPUR: Jaguh perseorangan badminton negara, Datuk Lee Chong Wei mengakhiri episod kemarau lapan bulan tanpa gelaran apabila menundukkan seteru utamanya, Chen Long dari China pada final siri super Terbuka Hong Kong pad Ahad.

MOM Terima Tambahan Kuota Atlet Ke Sukan Komanwel

Ahad, 26 November 2017 2:47 PM

KUALA LUMPUR: Majlis Olimpik Malaysia (MOM) menerima tambahan kuota sebanyak 98 penyertaan atlet dalam acara individu untuk beraksi di Sukan Komanwel di Gold Coast, Australia tahun depan.

Chong Wei Ke Separuh Akhir

Jumaat, 24 November 2017 10:08 PM

PETALING JAYA: Jaguh badminton perseorangan negara, Datuk Lee Chong Wei berjaya mengesahkan tempat ke separuh akhir Terbuka Hong Kong pada Jumaat.

Terbuka Hong Kong: Chong Wei Ke Suku Akhir

Jumaat, 24 November 2017 8:09 AM

KUALA LUMPUR: Jaguh badminton negara, Datuk Lee Chong Wei terpaksa berhempas pulas sebelum mara ke suku akhir Kejohanan Badminton Siri Super Terbuka Hong Kong di Hong Kong Coliseum, Khamis.

Terbuka China: Chong Wei Tewas Suku Akhir

Jumaat, 17 November 2017 9:14 PM

KUALA LUMPUR: Misi memburu kejuaraan pertama selepas lapan bulan tidak kesampaian buat jaguh perseorangan negara, Datuk Lee Chong Wei apabila tersingkir di suku akhir Terbuka China pada Jumaat.

  • Mukasurat 1 daripada 211

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan