Jurulatih Baharu T-Team Dijangka Diisi 1 Ogos Ini - Bola Sepak | mStar

Jurulatih Baharu T-Team Dijangka Diisi 1 Ogos Ini

Diterbitkan: Sabtu, 26 Julai 2014 1:57 PM

Mohd Azraai Khor Abdullah

(Ubah saiz teks)

KUALA TERENGGANU: T-Team dijangka mengisi kekosongan jawatan jurulatihnya menggantikan Mohd Azraai Khor Abdullah yang meletak jawatan semalam pada 1 Ogos ini.

Ketua Pegawai Eksekutif T-Team Abdul Rashid Jusoh berkata pasukan itu mempunyai banyak pilihan termasuk bekas jurulatih T-Team Che Ku Marzuki Che Ku Mohd Nor.

"Selain Che Ku Marzuki, kita ada lagi jurulatih lain termasuk jurulatih dari luar negara," katanya kepada Bernama selepas majlis berbuka puasa T-Team bersama Warga Tua Bukit Payong, di sini semalam.

Mengulas lanjut, Abdul Rashid berkata kesemua jurulatih yang dipertimbangkan oleh T-Team itu merupakan jurulatih terbaik dan mempunyai lesen A dalam bidang kejurulatihan.

Katanya buat sementara ini, jawatan jurulatih T-Team dipangku oleh jurulatih Piala Presiden Terengganu Zahari Salim dan Roslan Johar yang merupakan bekas pemain Terengganu.

Menurut Abdul Rashid semangat pemain dan prestasi T-Team untuk menghadapi kempen Piala Malaysia yang bermula 13 Ogos ini, tidak akan tergugat sekalipun kehilangan jurulatih.

Malah katanya pemain-pemain menunjukkan komitmen yang begitu tinggi terhadap pasukan dan beliau yakin pasukan T-Team akan melepasi pusingan awal piala berprestij itu.

Mengulas mengenai peletakan jawatan Mohd Azraai, beliau berkata pihaknya menerima surat peletakan jawatan itu petang semalam.
Tags / Kata Kunci: T-Team , Mohd Azraai Khor Abdullah

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan