T-Team Nilai Pemain Import Semasa Bertemu PKNS Esok - Bola Sepak | mStar

T-Team Nilai Pemain Import Semasa Bertemu PKNS Esok

Diterbitkan: Khamis, 13 Mac 2014 2:48 PM

Pemain T-Team, Fabio Flor (kiri) dan pemain Sarawak, Gabor Gyepes bersaing untuk menanduk bola dalam perlawanan Liga Super di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu pada 8 Mac lalu.- fotoBERNAMA

(Ubah saiz teks)

KUALA TERENGGANU: T-Team akan menilai pemain import mereka apabila bertemu Selangor PKNS di Stadium Selayang, Selangor pada Jumaat.

"Oleh itu kita tuntut mana-mana pemain import kita supaya memberikan persembahan yang terbaik bagi memuaskan barisan panel kejurulatihan T-Team," kata Ketua Pegawai Eksekutif T-Team, Abdul Rashid Jusoh.

Beliau diminta mengulas laporan T-Team dan Persatuan Bolasepak Negeri Terengganu (PBSNT) masing-masing akan melakukan pertukaran pemain import.

Namun katanya, T-Team belum membuat keputusan muktamad berhubung pertukaran pemain import kerana ia baru di peringkat cadangan.

"Kita akan beri peluang dulu kepada pemain import untuk membuktikan kewibawan mereka sebelum kita membuat sebarang keputusan sama ada akan membuat pertukaran ataupun sebaliknya," kata Abdul Rashid.
Tags / Kata Kunci: T-Team , PKNS , PBSNT

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan