'Satu Syarat Penting Sertai United'

Selasa, 23 Mei 2017 4:27 PM

PENYOKONG Manchester United tidak boleh terus dibuai mimpi dengan laporan yang mengatakan pemain sensasi Altetico Madrid, Antonio Griezmann semakin hampir menyertai Red Devils pada musim depan.

Trofi Lagi Penting - Milner

Selasa, 23 Mei 2017 2:04 PM

KAPTEN Liverpool, James Milner percaya bahawa aksi Liga Juara-Juara amat penting untuk melonjak pasukannya sebagai lawan yang digeruni tetapi kedudukan empat teratas liga bukan pengukur terakhir.

Mana LED Board Melaka United?

Selasa, 23 Mei 2017 11:44 AM

MELAKA: Sudah hampir setahun berlalu, timbul tanda tanya tentang pemasangan papan iklan elektronik (LED board) yang dijanjikan oleh pihak pengurusan kelab Melaka United.

Nidzam Dilamar Jadi Jurulatih Kedah

Selasa, 23 Mei 2017 9:49 AM

ALOR SETAR: Susulan kejayaan Kedah merangkul Piala FA 2017, pemangku jurulatihnya Mohd Nidzam Adzha Yusoff pada Selasa mengesahkan bahawa dirinya sudah dilamar oleh Persatuan Bola Sepak Kedah (KFA) untuk menjadi ketua jurulatih pasukan itu sehingga penghujung musim ini.


Jangan Bandingkan Saya Dengan Ghaddar - Bako

Selasa, 23 Mei 2017 9:48 AM

PENYERANG import baharu Kelantan, Abou Bakr Al-Mel tidak mahu dibayangi kehebatan rakannya yang merupakan bekas penggempur berbisa pasukan itu, Mohammed Ghaddar.

Conte Pengurus Terbaik EPL

Selasa, 23 Mei 2017 7:20 AM

KEJAYAAN Antonio Conte mengemudi Chelsea merangkul trofi Liga Perdana Inggeris (EPL) pada musim pertamanya sebagai pengurus menyaksikan beliau dipilih sebagai pengurus terbaik tahunan oleh Persatuan Pengurus Liga (LMA), awal pagi Selasa.

  • Mukasurat 1 daripada 26

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan