Pengarang - mStar
Filter by
SYED AZHAR

SPRM Janji Dakwa Pesalah Rasuah Tanpa Gentar

Isnin, 4 Disember 2017 4:10 PM

KUALA LUMPUR: Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Tan Sri Dzulkifli Ahmad memberi jaminan bahawa setiap individu yang terlibat dalam rasuah akan didakwa di mahkamah, setiap minggu.

Amah Filipina? Tunggu Dulu...

Jumaat, 17 November 2017 10:39 AM

KUALA LUMPUR: Keputusan kerajaan Filipina untuk menggantung pekerja domestik daripada bekerja di luar negara menimbulkan tanda tanya rakyat Malaysia yang mahu mendapatkan khidmat pembantu rumah dari negara itu.

Kebakaran Tahfiz: KP Bomba Turun Padang

Khamis, 14 September 2017 9:56 AM

PETALING JAYA: Ketua Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM), Datuk Wan Mohd Nor Ibrahim membatalkan majlis yang sepatutnya dihadirinya di Terengganu untuk memantau operasi kebakaran di sebuah pusat tahfiz yang mengorbankan lebih 20 nyawa, awal pagi Khamis.

Semak Status Halal Makanan Serta-Merta

Jumaat, 26 Mei 2017 11:20 AM

KUALA LUMPUR: Rakyat Malaysia kini dapat melakukan pengesahan status halal produk makanan hanya di hujung jari sebaik sahaja aplikasi telefon pintar rasmi pertama status halal di rantau ini dilancarkan pada Jumaat.

Pemuda PAS Bantah Konsert Megadeth

Rabu, 3 Mei 2017 3:34 PM

PETALING JAYA: Pemuda PAS mempersoalkan kelulusan yang diberikan band 'heavy metal' dari Amerika Syarikat, Megadeth yang akan membuat persembahan pada Khamis selepas ia diharamkan pada tahun 2001.

Zuriat: Kelantan Buka Pintu Poligami

Jumaat, 3 Februari 2017 1:31 PM

KOTA BAHRU: Kerajaan Kelantan sedia membantu golongan lelaki sama ada bujang atau yang telah beristeri untuk berpoligami sebagai langkah untuk menambah zuriat di kalangan umat Islam.

  • Mukasurat 1 daripada 8

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan