Pengarang - mStar
Filter by
SARBAN SINGH

Abdullah dakwa Daim penghalang Anwar jadi PM

Isnin, 13 Ogos 2018 11:16 AM

SEREMBAN: Ahli Parlimen Kapar Abdullah Sani mendakwa bahawa Datuk Seri Anwar Anwar akan menghadapi masalah mengambil alih jawatan Perdana Menteri dari Tun Dr Mahathir Mohamad jika Rafizi Ramli tidak berjaya menangkis Mohamed Azmin Ali sebagai timbalan presiden PKR dalam pilihan raya parti akan datang.

bola

Jurulatih Atur Perlawanan Direman

Sabtu, 6 Januari 2018 11:55 AM

SEREMBAN: Seorang ketua jurulatih pasukan bola sepak dari Tampin direman selama lima hari kerana didakwa membayar pemainnya sebanyak RM80 setiap seorang untuk kalah dalam perlawanan.

Bersalin Selepas Majlis Konvokesyen

Ahad, 29 Oktober 2017 9:30 AM

NILAI: Kisah Dr Saritha Sivarajan mungkin tidak sepopular siri televisyen Stan Lee's Superhumans tetapi pencapaian doktor gigi berusia 35 tahun ini mampu menjadi inspirasi kepada orang ramai.

Tiga Kali Buang Air Luar Kedai

Khamis, 5 Oktober 2017 9:12 PM

SEREMBAN: Seorang pemilik kedai dobi yang sentiasa membersihkan najis yang disangka perbuatan anjing di luar premisnya, terkejut bahawa ia sebenarnya adalah tindakan seorang remaja perempuan.

13 Motosikal Hangus

Jumaat, 26 Mei 2017 4:05 PM

SEREMBAN: Suasana panik menyelubungi sebuah stesen bas utama di sini selepas orang ramai melihat kepulan asap dari aras satu bangunan bertingkat itu pada tengah hari Jumaat.

Dakwaan Tak Masuk Akal, Pemimpin BN Bidas Zainuddin

Isnin, 20 Februari 2017 8:19 PM

SEREMBAN: Pemimpin Barisan Nasional telah menyelar bekas Menteri Penerangan Tan Sri Zainuddin Maidin berhubung dakwaan 'tidak masuk akal dan 'tidak sensitif' beliau bahawa negara ini telah menyaksikan banyak tragedi sejak Datuk Seri Najib Tun Razak menjadi perdana menteri.

GST Tidak Membebankan - Najib

Isnin, 23 Januari 2017 9:44 AM

PORT DICKSON: Pelaksanaan Cukai Barang dan Perkhidmatan (GST) di Malaysia tidak 'membebankan' kerana ia telah membolehkan kerajaan mencatat peningkatan RM41bilion pada tahun lepas, berbanding di negara-negara lain, kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Peraturan Cuti Baharu Mulai 1 Januari 2017

Sabtu, 24 Disember 2016 11:24 AM

SEREMBAN: Kakitangan awam dibenarkan memohon cuti tanpa rekod sehingga lima hari jika anak-anak mereka menghidap penyakit berjangkit seperti demam denggi berdarah atau campak dan perlu dikuarantin.

  • Mukasurat 1 daripada 13

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan