Pengarang - mStar
Filter by
R S N MURALI

Penipu, Bukan Pembantu Tian Chua

Selasa, 21 November 2017 8:14 AM

MELAKA: Seorang lelaki yang mendakwa dirinya sebagai pembantu kepada Ahli Parlimen Batu Tian Chua dituduh memalsukan surat kuasa untuk menjual keahlian dan lambang palsu yang berkaitan dan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang diketuai seorang kerabat diraja.

Budak 7 Tahun Didakwa Rogol?

Khamis, 27 Julai 2017 9:37 AM

MELAKA: Sukar untuk dipercayai tetapi satu laporan polis dibuat terhadap seorang murid Tahun Satu di sini kerana didakwa merogol seorang kanak-kanak perempuan berusia enam tahun.

Kejutan Hari Jadi Untuk Khairul

Khamis, 20 Julai 2017 11:30 AM

MELAKA: Atlet lari pecut Khairul Hafiz Jantan akan bertemu rakan-rakan lama dan menikmati makanan kegemarannya, sambal kacang pada majlis sambutan ulang tahun kelahirannya ke-19 di Stadium Nasional Bukit Jalil, Sabtu ini.

Pemimpin IS Syria 'Bengang' Dengan Wanndy - Sumber

Rabu, 26 April 2017 9:02 AM

MELAKA: Muhammad Wanndy Mohamed Jedi begitu terdesak untuk kekal dianggap sebagai pemimpin kanan operasi terkemuka kumpulan militan IS dari Malaysia dengan rangkaian pengganas sudah mula hilang kepercayaan terhadapnya.

Dua Kanak-Kanak Pesakit Kanser Mahu Ke Makkah

Selasa, 25 April 2017 12:15 PM

MELAKA: Dua kanak-kanak di sini, yang masing-masing menghidap barah otak peringkat akhir telah bertemu pada hujung minggu dan mendapati mereka berkongsi impian yang sama iaitu mahu menjejakkan kaki ke Makkah dan melawat Legoland di Johor Bahru.

  • Mukasurat 1 daripada 12

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan