Pengarang - mStar
Filter by
RUBEN SARIO

Shafie Disiasat SPRM Sekali Lagi

Isnin, 6 November 2017 3:16 PM

KOTA KINABALU: Datuk Seri Shafie Apdal dipanggil semula oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk membantu siasatan lanjut pada Isni

Shafie Direman Empat Hari

Jumaat, 20 Oktober 2017 5:23 PM

KOTA KINABALU: Datuk Seri Shafie Apdal direman selama empat hari bagi membantu siasatan berhubung kes penyelewengan dana RM1.5 bilion untuk projek pembangunan luar bandar di Sabah.

Pemandu Maut, Dua Parah Langgar Pokok

Sabtu, 26 Ogos 2017 7:39 PM

KOTA KINABALU: Seorang lelaki terbunuh dan dua lagi cedera parah apabila kereta yang dinaiki mereka melanggar sebatang pokok di ladang kelapa sawit di daerah Kinabatangan pada Sabtu.

Shafie Nafi Terima Dana 1MDB

Rabu, 24 Mei 2017 2:35 PM

KOTA KINABALU: Bekas Naib Presiden Umno Datuk Seri Mohd Shafie Apdal berkata, beliau tidak pernah menerima apa-apa dana berkaitan dengan 1Malaysia Development Bhd (1MDB).

Bekas Setiausaha Agung PBS Terajui Pakar

Isnin, 1 Mei 2017 7:29 PM

KOTA KINABALU: Satu lagi parti bersedia terbabit dalam ketegangan menjelang pilihan raya di Sabah, apabila bekas setiausaha agung Parti Bersatu Sabah (PBS) mengambil alih pucuk pimpinan sebuah parti yang tidak begitu dikenali.

Adun Kapayan Beri Kata Dua Kepada DAP

Khamis, 13 April 2017 1:07 PM

KOTA KINABALU: Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Kapayan, Dr Edwin Bosi memberi kata dua kepada DAP sama ada meletakkan dirinya sebagai calon untuk mempertahankan kerusi tersebut atau beliau akan keluar parti itu.

Polis Cari 'Gadis Karate' Bantu Siasatan

Selasa, 7 Mac 2017 6:56 PM

KOTA KINABALU: Polis sedang mengesan seorang pengguna Facebook yang mendakwa bahawa dia telah berjaya membelasah dua lelaki yang cuba merogolnya, menyebabkan mereka berada dalam keadaan koma.

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan