X Close
Filter by
RAZAK AHMAD

Pelaku Rasuah Perlu Dipenjara - Bekas Hakim

Selasa, 28 Mac 2017 3:46 PM

KUALA LUMPUR: Bekas Hakim Mahkamah Rayuan Datuk Mohd Noor Abdullah berkata mereka yang didapati bersalah kerana rasuah perlu dikenakan hukuman penjara, bukannya didenda tidak seberapa berbanding sejumlah besar wang yang diperoleh menerusi jenayah tersebut.

LPPR Harap Sokongan Majlis Raja-Raja Isu Rasuah

Selasa, 28 Mac 2017 3:00 PM

KUALA LUMPUR: Lembaga Penasihat Pencegahan Rasuah (LPPR) berharap Majlis Raja-Raja secara terbuka menyuarakan pendirian tegasnya terhadap rasuah berhubung dakwaan cubaan seorang individu yang menawarkan RM2 juta kepada Sultan Johor bagi mendapatkan gelaran "Tan Sri".

Satu Kad Untuk Semua Pengangkutan Awam

Selasa, 18 Oktober 2016 9:22 AM

KUALA LUMPUR: Dengan hanya satu kad yang diperlukan, anda boleh menggunakan semua perkhidmatan bas dan rel di Lembah Klang, dan meletakkan kenderaan di hampir 4,000 lokasi di stesen trasnit.

Noh Perlu Perjelas Mengenai Pemaju Beri Pinjaman - Zahid

Ahad, 11 September 2016 3:22 PM

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mahu Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Tan Sri Noh Omar memberi penjelasan kepada Kabinet mengenai langkah kementerian itu membenarkan pemaju perumahan memberi pinjaman kepada pembeli rumah.

Penculik Di Pulau Pom Pom Bergerak Di Bawah Radar

Ahad, 11 September 2016 2:50 PM

KUALA LUMPUR: Penculikan tiga kru kapal nelayan di Pulau Pom Pom, Semporna dipercayai dilakukan oleh kumpulan penculik untuk wang tebusan, kata Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.  

  • Mukasurat 1 daripada 12

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan