Pengarang - mStar
Filter by
QISHIN TARIQ

‘Pengebom Berani Mati’ Didenda RM400

Jumaat, 17 November 2017 2:13 PM

PETALING JAYA: Seorang profesional dalam teknologi maklumat (IT) dari Yaman didenda RM400 kerana menyebabkan gangguan awam kerana berpakaian seperti pengebom berani mati sempena parti Halloween.

Media Penuhi KLIA2 Tinjauan Kes Jong-nam

Selasa, 24 Oktober 2017 9:45 AM

SEPANG: Media tempatan dan antarabangsa memenuhi Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) pada pagi Selasa berikutan pihak dari mahkamah dijangka membuat tinjauan ke tempat kejadian di mana Kim Jong-nam didakwa dibunuh.

Hotel Penuh Gara-Gara Sukan SEA

Ahad, 13 Ogos 2017 6:13 PM

PETALING JAYA: Menjelang acara pembukaan Sukan SEA ke-29 yang akan berlangsung pada minggu depan, kebanyakan hotel di seluruh Lembah Klang dilaporkan menerima permintaan yang tinggi dan terdapat hotel yang melaksanakan pemeriksaan keselamatan yang ketat.

Penganjur Kejohanan Catur Perlu Perjelas Isu Etika Pakaian

Rabu, 3 Mei 2017 5:49 PM

PETALING JAYA: Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Pembangunan Masyarakat telah menggesa penganjur Kejohanan Catur Sekolah-sekolah Peringkat Kebangsaan 2017 memberi penjelasan berkaitan seorang peserta perempuan berusia 12 tahun yang menarik diri daripada pertandingan.

Pereka Menara Jam Mekah Tabur Bakti Latih Anak Tempatan

Rabu, 14 September 2016 2:00 PM

SHAH ALAM: Seorang rakyat Malaysia yang pernah mencipta nama menerusi rekaan jam yang kini terpampang indah di menara jam Abraj Al-Bait di Mekah, terus menabur bakti apabila mengerah kudrat untuk melatih generasi muda yang terlibat dalam bidang kejuruteraan.

Hak Penumpang Udara Lebih Terbela - Mavcom

Selasa, 19 Julai 2016 7:23 AM

KUALA LUMPUR: Berdasarkan penetapan standard minimum menerusi Kod Perlindungan Pengguna Penerbangan Malaysia 2016, hak mereka yang masuk ke negara ini melalui udara akan dilindungi sekiranya berlaku kelewatan penerbangan, kehilangan bagasi dan masalah perjalanan yang lain.

  • Mukasurat 1 daripada 13

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan