Pengarang - mStar
Filter by
MICHELLE TAM
Datuk Dr Shad Saleem Faruqi.

Hal syariah luar bidang kuasa AG, M'sia pernah ada AG bukan Melayu

Isnin, 4 Jun 2018 2:43 PM

PETALING JAYA: Idea mengenai Peguam Negara (AG) yang baharu seharusnya dalam kalangan orang Melayu dan Islam supaya individu tersebut boleh menasihati Yang di-Pertuan Agong mengenai perkara berkaitan Syariah, merupakan antara yang menjadi perhatian, bertentangan dengan apa yang digubal dalam Perlembagaan Persekutuan.

Justo dedah kaitan Jho Low dengan 1MDB, PetroSaudi

Jumaat, 25 Mei 2018 8:50 AM

KUALA LUMPUR: Low Taek Jho atau lebih dikenali sebagai Jho Low sentiasa menekankan dia tidak memainkan sebarang peranan dalam 1MDB atau PetroSaudi International, dua syarikat yang mempunyai kaitan dengan skandal 1MDB.

Qualitas Mohon Maaf Insiden Dos Berlebihan

Khamis, 30 November 2017 10:13 AM

PETALING JAYA: Qualitas Medical Group memohon maaf kepada keluarga pesakit berumur 14 bulan yang didakwa diberi dos ubat batuk berlebihan di salah satu cawangan klinik mereka.

Amanah Patut Gabung Dengan DAP - PAS

Isnin, 23 Januari 2017 7:46 PM

PETALING JAYA: PAS menolak dakwaan Parti Amanah Negara (Amanah) bahawa "blok ketiga pembangkang" merupakan proksi Barisan Nasional (BN) untuk melemahkan pembangkang.

MCA Kecewa Sikap Dr Mahathir

Khamis, 8 Disember 2016 7:28 PM

PETALING JAYA: MCA melahirkan kekecewaan berhubung tindakan Tun Dr Mahathir Mohamad yang terus menerus menyerang parti itu, kata Setiausaha Agung MCA, Datuk Seri Ong Ka Chuan.

  • Mukasurat 1 daripada 9

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan