Pengarang - mStar
Filter by
KATHLEEN ANN KILI

Kemalangan Tiga Lori, Trafik Sesak

Khamis, 18 Januari 2018 4:04 PM

JOHOR BARU: Perlanggaran antara tiga lori, termasuk dua yang membawa bekalan untuk dihantar ke rangkaian kedai barangan rumah popular, menyebabkan kesesakan lalu lintas di sepanjang Lebuhraya Utara-Selatan berhampiran Skudai di sini.

Johor Sokong Sultan Berhubung Projek RTS

Selasa, 8 Ogos 2017 8:05 PM

ISKANDAR PUTERI: Kerajaan negeri Johor menyokong pandangan Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar mengenai cadangan reka bentuk jambatan bagi projek Sistem Transit Rapid (RTS) yang menghubungkan Woodlands, Singapura ke Bukit Chagar, Johor Bahru.

Tunang Tun Aminah Ikuti Kelas Agama

Khamis, 27 Julai 2017 8:36 PM

JOHOR BAHRU: Bakal suami Tunku Tun Aminah Maimunah Sultan Ibrahim, Dennis Muhammad Abdullah mengikuti modul pengajian Islam yang sistematik dan intensif untuk mendalami tentang akidah, kata bekas setiausaha kerajaan negeri Johor, Datuk Ismail Karim.

Tujuh Remaja Berbasikal Ditahan Di Johor Bahru

Sabtu, 25 Februari 2017 1:41 PM

JOHOR BAHRU: Tujuh remaja ditahan dekat Dataran Bandaraya di sini, Sabtu, di mana satu perhimpunan dirancang bagi menunjukkan bantahan terhadap seorang pemandu kereta yang terlibat dalam kemalangan yang mengorbankan tujuh remaja, 18 Februari lalu.


KDN Saran Audit Periksa Prestasi Irda

Sabtu, 7 Januari 2017 4:23 PM

JOHOR BAHRU: Kementerian Dalam Negeri (KDN) telah menyarankan kepada Jabatan Audit Negara untuk menjalankan audit prestasi Lembaga Pembangunan Wilauyah Iskandar (Irda), terutama susulan kelewatan projek pemulihan Sungai Segget.

  • Mukasurat 1 daripada 10

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan