X Close
Filter by
JOSEPH KAOS JR

SKMM Sekat 155 Laman Web

Rabu, 6 Disember 2017 10:36 AM

PUTRAJAYA: Sebanyak 155 laman web yang berkaitan penderaan seksual ke atas kanak-kanak disekat pada tahun ini, kata Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia Datuk Seri Jailani Johari.

Skandal FIC: Isa Samad Hadir Ke SPRM

Selasa, 15 Ogos 2017 3:21 PM

PUTRAJAYA: Bekas Pengerusi Felda, Tan Sri Mohd Isa Abdul Samad dipanggil Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung pembelian hotel oleh anak syarikat Felda, Felda Investment Corporation (FIC).

Sebak Ambil Sijil, Anak Sudah Tiada

Selasa, 8 Ogos 2017 9:06 AM

PUTRAJAYA: Ia satu pengalaman bercampur baur bagi Fauzi Nazir, 56, ketika berjalan naik ke atas pentas untuk mengambil skrol anak lelakinya pada majlis Konvokesyen Institusi Latihan Kementerian Belia dan Sukan (ILKBS).

FIC: Lagi Akan Ditahan - SPRM

Khamis, 20 Julai 2017 2:45 PM

CYBERJAYA: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) mengesahkan bahawa lebih ramai akan ditahan berhubung pembelian sebuah hotel di London oleh Felda Investment Corporation (FIC).

Ketua JSJ Daerah Melaka Dibebas Ikat Jamin

Isnin, 29 Mei 2017 10:50 AM

PUTRAJAYA: Seorang ketua jabatan siasatan jenayah daerah di Melaka yang disiasat di bawah Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berkaitan kegiatan mengutip wang daripada pengusaha pusat judi haram dan rumah urut dibebaskan dengan ikat jamin.

  • Mukasurat 1 daripada 12

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan