Pengarang - mStar
Filter by

Tambahan 30 Kuda Pertingkat Rondaan

Khamis, 23 Oktober 2014 1:51 PM

CHERAS: Rondaan berkuda untuk kawalan keselamatan akan dipertingkatkan dengan adanya 30 ekor kuda yang baharu dibeli oleh Unit Simpanan Persekutuan (FRU) di bawah pasukan POlis Diraja Malaysia (PDRM).

Polis Tak Takut - KPN

Khamis, 23 Oktober 2014 10:49 AM

CHERAS: Polis tidak takut dan gentar untuk melakukan serbuan atau mengambil sebarang tindakan di kawasan Kuala Sepetang, Perak yang didakwa menjadi lokasi jenayah dan aktiviti mafia.

Cuepacs Tetap Mahu Bonus Awal, Mohon Pertimbangan PM

Rabu, 15 Oktober 2014 4:28 PM

PETALING JAYA: Pengumuman untuk membayar bonus penjawat awam bersama gaji Januari 2015, bukan pertengahan Disember seperti diminta mendorong Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) untuk terus lantang bersuara mempertahankan hak kakitangan kerajaan.

Pemandu Teksi Kini 'Mata', 'Telinga' Polis

Rabu, 15 Oktober 2014 2:17 PM

KUALA LUMPUR: Pemandu teksi kini akan membantu polis dalam usaha membanteras jenayah menerusi kerjasama strategik yang dirangka sesuai dengan perubahan lanskap serta cabaran berhubung isu keselamatan dan jenayah di negara ini.


Gaji MB, Exco Dipotong - Azmin

Jumaat, 3 Oktober 2014 12:44 PM

GOMBAK: Gaji menteri besar dan ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (MMKN) Selangor akan dipotong di bawah pentadbiran menteri besar yang baharu, Mohamed Azmin Ali.


Siapa Faekah? - Azmin

Jumaat, 3 Oktober 2014 11:42 AM

GOMBAK: Kenyataan media yang dibuat bekas Pegawai Eksekutif Perbadanan Menteri Besar (MBI), Faekah Husin mengenai pemecatan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai Penasihat Ekonomi Selangor tidak boleh diambil kira.

  • Mukasurat 1 daripada 15

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan