Pengarang - mStar
Filter by
FIRDAOUS FADZIL

PAS, Ikatan Umum Pembentukan Gagasan

Sabtu, 13 Ogos 2016 3:01 PM

KUALA LUMPUR: Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengumumkan satu perjanjian baharu antara PAS dan Parti Ikatan Bangsa Malaysia (Ikatan) dikenali sebagai Gagasan Sejahtera (Gagasan).

Monspace Sky Hanya Ada 'Kelulusan Teknikal' - Liow

Selasa, 26 Julai 2016 12:38 PM

SEPANG: Suasa Airlines yang mendakwa menjalankan operasi Monspace Sky Airlines hanya menerima Sijil Pengendali Udara (AOC) daripada Jabatan Penerbangan Malaysia (DCA) yang mana belum boleh dibenarkan mengendalikan penerbangan, kata Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Liow Tiong Lai.

Uber: Kerajaan Tidak Tertekan - Nazri

Khamis, 21 Julai 2016 12:02 AM

PETALING JAYA: Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz berkata kerajaan tidak akan tunduk kepada sebarang tekanan dalam pertikaian berterusan antara pemandu teksi dan Uber.

Penemuan Bangkai Kapal Karam Tarik Perhatian

Jumaat, 6 Mei 2016 9:08 AM

PEKAN: Penemuan bangkai kapal karam di Sungai Pahang di sini boleh membantu menjawab misteri di sebalik tenggelamnya kapal dagang SS Amherst yang membuat pelayaran terakhirnya pada 1901, kata Jabatan Warisan Negara.

'Ustaz Kasanova' Dipenjara Lima Bulan

Isnin, 14 Mac 2016 1:07 PM

KUALA LUMPUR: Mahkamah Rendah Syariah menjatuhkan hukuman lima bulan penjara terhadap penjual minuman kesihatan yang digelar 'Ustaz Kasanova' kerana cubaan poligami dan tidak mendaftar perkahwinannya.

  • Mukasurat 1 daripada 3

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan