Travelsky Guna Clearpath Unisys Untuk Perkembangan Sektor Penerbangan China - Niaga | mStar

Travelsky Guna Clearpath Unisys Untuk Perkembangan Sektor Penerbangan China

Diterbitkan: Selasa, 14 Oktober 2014 2:13 PM

(Ubah saiz teks)

KUALA LUMPUR: Pembekal IT terkemuka China untuk perjalanan udara dan industri pelancongan, memperbaharui komitmennya kepada teknologi Unisys ClearPath Dorado dengan kapasiti pemprosesan berkembang.


Unisys Corporation [http://www.unisys.com/] (NYSE:UIS) pada Selasa mengumumkan bahawa TravelSky [http://www.travelsky.net/english/], pembekal terkemuka penyelesaian teknologi maklumat untuk perjalanan udara dan industri pelancongan China, telah mengukuhkan komitmen lamanya untuk teknologi Unisys ClearPath dalam kontrak baru.

Di bawah kontrak itu, Unisys akan menaik taraf dan mengembangkan kapasiti pemprosesan TravelSky dengan tambahan perkakasan canggih dan perisian termasuk teknologi ClearPath Dorado Model 890 [http://www.unisys.com/offerings/high-akhir servers/clearpath-systems/clearpath-Dorado-sistem].

Teknologi baharu ini akan menyediakan TravelSky dengan kapasiti pemprosesan berkembang untuk mengendalikan pertumbuhan dalam industri penerbangan China.

Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa (IATA) meramalkan bahawa laluan dalam lingkungan atau berkaitan dengan China akan menjadi pemacu tunggal terbesar pertumbuhan penumpang global, menyumbang 24 peratus daripada penumpang baharu sepanjang 2013-2017.

"TravelSky mengekalkan dan mengendalikan beberapa penyelesaian penumpang dan kargo kritikal yang digunakan oleh perjalanan udara dan industri pelancongan China.

"Ketika industri penerbangan China terus berkembang, kapasiti pemprosesan tambahan dalam masa persekitaran ClearPath yang teguh, selamat dan fleksibel akan membolehkan kami untuk memproses lebih banyak transaksi - seperti tempahan dan pengiraan beban kritikal untuk keselamatan penerbangan - cepat dan selamat," kata Naib Presiden TravelSky, Zhu Xiaoxing.

Pelayan Unisys ClearPath Dorado [http://www.unisys.com/offerings/high-end-servers/clearpath-systems/clearpath-dor ado-systems] berada di tengah-tengah infrastruktur IT TravelSky, yang menggunakan teknologi kelompok Kapasiti Transaksi Ditambah Unisys untuk menyediakan tahap yang tiada bandingan kuasa, ketersediaan, keupayaan pengurusan dan responsif kepada perubahan dinamik dalam keperluan perniagaan.

Di samping itu, penggunaan teknologi sekatan proprietari terjamin (s-Par) akan membolehkan TravelSky untuk menggunakan persekitaran selamat dan diramalkan untuk penyelesaian penumpang dan kargo misi kritikal dengan mewujudkan sekatan terpencil terjamin dengan memori yang berdedikasi, I/O, dan penyimpanan.

Presiden Pengangkutan Global Unisys, Olivier Houri berkata: "Dengan kedua-dua trafik penumpang domestik dan antarabangsa semakin meningkat di China, teknologi ClearPath Unisys menyediakan TravelSky dengan infrastruktur IT yang mempunyai fleksibiliti dan kapasiti teguh untuk memenuhi perubahan permintaan dalam perkhidmatan logistik, penumpang dan aplikasi misi kritikal lain."

Unisys mempunyai pengalaman lebih daripada 45 tahun dalam menyediakan penyelesaian IT canggih, kritikal-misi untuk industri penerbangan. Lima belas daripada 25 syarikat penerbangan terkemuka dan lebih daripada 200 di seluruh dunia bergantung kepada penyelesaian Unisys.

   

iklan

Video

Khamis, 12 Julai 2018 1:05 PM

Lempang pelajar ikut suka hati

Selasa, 10 Julai 2018 6:39 PM

Nak 'gugur jantung' tengok pakcik ini memandu

Selasa, 10 Julai 2018 3:06 PM

Pengasuh pijak, hempas anak jagaan

Isnin, 9 Julai 2018 5:30 PM

Ragam si meow & bola!

Jumaat, 6 Julai 2018 5:39 PM

Tak sanggup tengok mayat mangsa kemalangan

Jumaat, 6 Julai 2018 12:48 PM

Durian buah untuk orang kaya?

Khamis, 5 Julai 2018 7:02 PM

Ngeri! Nampak kaki dalam beg baju

Kolumnis

iklan

Iklan