Sakea Sushi Beri Ganjaran Hebat Sempena CNY - Rencana | mStar

Sakea Sushi Beri Ganjaran Hebat Sempena CNY

Diterbitkan: Jumaat, 18 Januari 2013 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

SEMPENA meraikan Tahun Baru Cina, Restoran Sakae Sushi akan memberi ganjaran hebat kepada pelanggan setia.

Bertemakan "Great 88 Giveaway" promosi unik ini bermula pada 28 Februari ini dengan memberi ganjaran kepada dua peringkat.

Pertama, mereka akan menerima pek percuma baucer Sakae sebagai angpow dengan setiap pembelian sebanyak RM88 dalam satu resit.

Setiap pek mengandungi 11 angpow secara individu yang direka sama ada untuk diberikan sebagai angpow atau menggunakannya dengan jumlah RM8 sebagai baucher.

Rekaan menarik dan dengan nilai tambahan, baucar angpow adalah salah satu perkara unik pada perayaan kali ini untuk ahli keluarga dan rakan-rakan.

Selepas menerima angpow tersebut pelanggan dinasihatkan untuk memeriksa pada permukaan paket '888 Sakae' khas atau ikon 'Sakae 100' untuk memenangi hadiah-hadiah tambahan.

Tiga pemenang bertuah dengan ikon 'Sakae 888' akan menerima Hadiah Grand RM888 tunai setiap satu, manakala 100 lagi bertuah dengan ikon 'Sakae 100' akan membawa pulang wang tunai RM100 baucar Sakae.

Sebagai Angpow bertuah akan disembunyikan dalam pek rawak di seluruh negara.

Dalam pada itu, berita baik kepada pemegang kad Citibank- mereka akan dapat menikmati keistimewaan daripada 1 Beli Percuma Plate 1 Pink, sah walaupun dengan promosi Prosperity angpow.

Sudah tentu, Tahun Baru Cina tidak lengkap tanpa melambung yee sang. Pada tahun ini, Sakae Sushi menjemput pengunjung untuk menyambut meraikan Tahun Baru dengan Fortune Yee Sang.

Pelbagai bahan-bahan yang segar dari Jepun seperti salmon, obor-obor, kupang, rumpai laut, lobak, dan banyak lagi.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan