Crunchy Almond Bar

Isnin, 11 Jun 2018 8:00 AM

BISKUT Crunchy Almond Bar juga dikenali sebagai biskut Florentine. Ia antara biskut yang paling mudah untuk disediakan. Nama florentine diambil dari nama tepung yang digunakan dalam resipi ini.

Belgium Cookies

Isnin, 11 Jun 2018 7:00 AM

MEMANDANGKAN Aidilfitri akan menjelang tiba tidak lama lagi, apa kata cuba resipi Belgium Cookies untuk dihidangkan kepada ahli keluarga dan sahabat handai yang datang ke rumah nanti. Biskut ini senang untuk disediakan selain rasanya yang sedap, rangup dan coklatnya cair di dalam mulut.

"Jemput Makan" hidang lebih 400 menu

Sabtu, 9 Jun 2018 11:01 AM

MENERUSI tema "Jemput Makan", bufet Ramadan di The Resort Cafe, Sunway Resort Hotel and Spa, Petaling Jaya tampil dengan tawaran lebih 400 juadah.

Kerabu ayam

Jumaat, 8 Jun 2018 8:00 AM

MAHU salad ayam paling menyihatkan? Hanya dengan bahagian dada ayam yang digaulkan dengan beras goreng, sudah cukup untuk menjadi pembuka selera untuk dijadikan pelengkap juadah berbuka puasa.

Rendang ayam

Jumaat, 8 Jun 2018 7:00 AM

RENDANG ayam bukan sahaja boleh dijadikan hidangan untuk berbuka puasa tetapi menu utama sempena Aidilfitri yang akan kunjung tiba tidak lama lagi. Tak sah raya kalau tak ada rendang ayam. Enak dimakan bersama ketupat panas mahupun nasi panas.

Rusa golek taruhan Me'nate

Khamis, 7 Jun 2018 8:00 AM

BIARPUN bulan Ramadan berbaki seminggu sahaja lagi, tidak terlambat rasanya untuk anda mencuba juadah berbuka puasa di restoran Me’nate Steak Hub (Me’nate).

Ayam goreng berempah

Khamis, 7 Jun 2018 7:00 AM

AYAM goreng berempah antara sajian kegemaran rakyat di negara ini. Sajian ini amat mudah untuk disedia selain rasanya yang rangup. Sesuai dimasak untuk ibu dan wanita yang bekerja, hanya perlu keluarkan dari peti ais dan goreng.

  • Mukasurat 2 daripada 61

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan